Φίλησε έναν άγνωστο άνδρα στον μαραθώνιο και άρχισε να τον αναζητά!

Aπίστευτη ιστορία

Φίλησε έναν άγνωστο άνδρα στον μαραθώνιο και άρχισε να τον αναζητά!

​Ο ενθουσιασμός της Μπάρμπαρα Τάτγκε που θα συμμετείχε στον πρώτο της μαραθώνιο στην Βοστώνη ήταν πολύ μεγάλος. Τόσο μεγάλος, που όταν την προκάλεσε η κόρη της να φιλήσει έναν άγνωστο, γοητευτικό άντρα στην διαδρομή, εκείνη το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση!

Αμέσως μετά το φιλί, η 55χρονη μετάνιωσε που δεν ζήτησε το τηλέφωνό του, αφού της έκανε μεγάλη εντύπωση. Η κόρη της, Πέιτζ, που απαθανάτισε το στιγμιότυπο, ανέβασε την φωτογραφία στα social media, αποφασισμένη να βρει τον μυστηριώδη άντρα, για να ευχαριστήσει την μητέρα της!

283C6E8F00000578-3067681-image-m-5_1430778202116.jpg

Μέσα σε μια εβδομάδα η φωτογραφία έγινε viral και την περασμένη Κυριακή, η αναζήτηση έπιασε τόπο! Η Μπάρμπαρα είχε νέα, όχι από τον ίδιο τον άντρα, αλλά από … τη σύζυγό του!

«Όταν η ιστορία βγήκε στον αέρα, μείναμε έκπληκτοι. Δεν είμαι θυμωμένη», γράφει η σύζυγος στην επιστολή που έστειλε στην Μπάρμπαρα, μαζί με μια φωτογραφία με τα ρούχα του άντρα της ως απόδειξη!

«Μπορεί αυτή να μην είναι η κατάληξη στην οποία ήλπιζες, ωστόσο αυτή η αυθόρμητη και ανόητη στιγμή κατέγραψε την χαρά, την ενέργεια και το πνεύμα του Μαραθωνίου της Βοστώνης», συνεχίζει και την συγχαίρει για τον τερματισμό.

Η Μπάρμπαρα, της απάντησε και την ευχαρίστησε που το είδε χιουμοριστικά όλο αυτό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top