ΣΟΚΑΡΕΙ 19χρονη φοιτήτρια: «Με βίασαν δύο άντρες και με πέταξαν στα σκουπίδια!»

Έγραψε ανώνυμο άρθρο σε εφημερίδα του Πανεπιστημίου

ΣΟΚΑΡΕΙ 19χρονη φοιτήτρια: «Με βίασαν δύο άντρες και με πέταξαν στα σκουπίδια!»

​Σοκάρουν οι αποκαλύψεις μιας 19χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από δύο άντρες. Οι αποκαλύψεις της μάλιστα, κλονίζουν οποιαδήποτε αίσθηση ασφάλειας για το «πανεπιστήμιο των ονείρων της» όπως το χαρακτηρίζει.

«Έπεσα θύμα βιασμού. Μου πήρε έξι μήνες για να παραδεχτώ αυτές τις τρεις λέξεις. Το μισό από αυτό το διάστημα, δεν θυμόμουν. Δεν ήθελα να θυμάμαι, καταστέλλοντας την ανάμνηση για να μπορέσω να συνεχίσω με την ζωή μου», γράφει η 19χρονη που προτίμησε να παραμείνει ανώνυμη, σε άρθρο της στην εφημερίδα Cherwell του Πανεπιστημίου.
Σε αυτό περιγράφει πως οι δύο άντρες την πλησίασαν,την ακινητοποίησαν, την έδεσαν και της έριξαν μπουνιά πριν την βιάσουν. «Δεν ξέρουν πως ένιωσα όταν με πέταξαν σε έναν κάδο μόλις τελείωσαν, εμφυτεύοντάς μου την ιδέα ότι δεν άξιζα τίποτα. Με χρησιμοποίησαν και μετά με πέταξαν», περιγράφει η κοπέλα, η οποία ένιωθε ανίκανη να μιλήσει στην αστυνομία και τους γονείς της για την επίθεση.
281E170400000578-3064391-Oxford_student_Ione_Wells_20_who_wrote_an_open_letter_to_the_you-m-97_1430495511713.jpg
Στη φωτο η 20χρονη φοιτήτρια, Ιόν Γουέλς

Το εν λόγω άρθρο είναι το δεύτερο που δημοσιεύεται με παρόμοιο περιστατικό από φοιτήτρια του Πανεπιστημίου. Την περασμένη εβδομάδα η 20χρονη φοιτήτρια, Ιόν Γουέλς, ξεκίνησε την εκστρατεία με την ονομασία “Not Guilty”στην φοιτητική εφημερίδα, δημοσιεύοντας μια επιστολή προς τον 17χρονο βιαστή της.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top