Αυτή είναι ΤΥΧΗ: Βρήκε διαμάντι σε βόλτα της σε πάρκο!

Η ευχή της πραγματοποιήθηκε

​Μπορεί μια προσευχή για την εύρεση ενός διαμαντιού να βγει αληθινή; Όταν η αναζήτηση γίνεται στον «Κρατήρα των Διαμαντιών», ένα δημόσιο πάρκο στο Αρκάνσας των ΗΠΑ, οι πιθανότητες είναι αυξημένες.
«Μπορείς να με ευλογήσεις και να μου επιτρέψεις να βρω ένα διαμάντι σήμερα;», αυτή ήταν η προσευχή της Σούζι Κλαρκ από την ίδια πολιτεία, η οποία λίγες στιγμές αργότερα είδε κάτι να λάμπει στο χώμα! Τι ήταν αυτό; Ένα διαμάντι 3,69 καρατίων, στο μέγεθος ενός φασολιού, το οποίο ονόμασε «Διαμάντι Αλληλούια».
150427093220-02-ar-diamond-0427-exlarge-169.jpg
Το συγκεκριμένο πάρκο αποτελεί το όγδοο μεγαλύτερο απόθεμα διαμαντιών στον πλανήτη, όσον αφορά στην επιφάνεια. Κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που περαστικός βρίσκει στο σημείο αυτό κάποιο διαμάντι!
Άνοιξε το 1972 και ο κόσμος, καταβάλλοντας ένα μικρό αντίτιμο για την είσοδο, είναι ελεύθερος να περπατήσει σε αυτό, και αν βρει κάποιο διαμάντι, μπορεί να το κρατήσει! Οι υπεύθυνοι του πάρκου, μάλιστα, το οργώνουν τακτικά, ώστε να κάνουν πιο εύκολη την ανακάλυψή τους.
Όσο για το διαμάντι που βρήκε η Σούζι; Είναι το 122ο που έχει βρεθεί φέτος και η αξία του μπορεί να φτάνει και τα 20.000 δολάρια, αλλά η ίδια σκοπεύει να το κρατήσει!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top