ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ απ’τον σεισμό στο Νεπάλ: Φρίκη, κλάματα και φωνές πανικού

Ντοκουμέντα από ένα κτίριο και μια πισίνα ξενοδοχείου της πόλης

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ απ’τον σεισμό στο Νεπάλ: Φρίκη, κλάματα και φωνές πανικού

​Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που έπληξε το πρωί του Σαββάτου το Νεπάλ και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ορισμένες περιοχές στη βόρεια Ινδία, στην Κίνα και στο Μπαγκλαντές, με τις τελευταίες πληροφορίες να μιλούν για πάνω από 1400 θύματα.

Το Star έφερε στο φως δύο συγκλονιστικά ΒΙΝΤΕΟ που δείχνουν τον πανικό και τον φόβο που επικράτησαν την στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος.

Το ένα ΒΙΝΤΕΟ παρουσιάζει εικόνες-φρίκης από ένα κτίριο του Κατμαντού, ενώ το δεύτερο ντοκουμέντο είναι από ξενοδοχείο της περιοχής και δείχνει πως ...εξαφανίστηκε το νερό μιας πισίνας,την ώρα που πραγματοποιούνταν μία δεξίωση με αφορμή την εθνική εορτή της Ολλανδίας.

«Ήταν τρομαχτικό, ξαφνικά όλα το νερό βγήκε από την πισίνα και παρέσυρε όλο τον κόσμο, τα παιδιά ούρλιαζαν. Ορισμένα τμήματα της πόλης έχουν ισοπεδωθεί, σύννεφο σκόνης έχει καλύψει τα πάντα… » περιέγραψε αργότερα στο Γαλλικό Πρακτορείο μία αξιωματούχος της πρεσβείας της Ολλανδίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top