Η πιο αποτυχημένη πρόταση αγοριού σε κοπέλα ever-Γιατί κατέληξε σε κλάματα

Σκέτη αποτυχία-Δείτε το βίντεο

Η πιο αποτυχημένη πρόταση αγοριού σε κοπέλα ever-Γιατί κατέληξε σε κλάματα

​Σε σκέτη αποτυχία κατέληξε η πρόταση για το χορό αποφοίτησης, που προετοίμασε με τόσο μεράκι και προσπάθεια ο νεαρός Daniel Pena για την κοπέλα του, Alex.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι επιβιβάστηκε στο αμάξι το οποίο οδηγούσε ο Daniel. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Daniel είχε βάλει πινακίδες που όλες μαζί σχημάτιζαν την εξής πρόταση : «Alex. Will. You. Marry. LOL Jk. Go To. Prom. With Me.» (Alex θα με παντρευτείς. lol JK Έλα στο χορό αποφοίτησης μαζί μου.) Η ταμπέλα με το ερωτηματικό ήταν κρυμμένη στο αμάξι.

27A8532400000578-3043183-image-a-2_1429257955756.jpg
Όμως, όλα χάλασαν όταν η Alex δεν είδε την πρώτη πινακίδα που έγραφε το όνομά της και έτσι δεν κατάλαβε πως η πρόταση αφορούσε εκείνη. Μάλιστα έκανε και ένα πολύ αρνητικό σχόλιο για αυτόν που σκέφτηκε να κάνει με τον τρόπο αυτό την πρόταση για χορό. «Aυτός είναι ενας χάλια τρόπος για να ζητήσεις σε κάποια να σε συνοδεύσει στο χορό» σημείωσε.

Όταν όμως στην συνέχεια κατάλαβε πως όλο αυτό, το είχε ετοιμάσει ο φίλος της, στεναχωρήθηκε τόσο πολύ για αυτό που είπε, που ξέσπασε σε κλάματα.

Όταν σταμάτησε να κλαίει, είπε το «ναι» και όλα καλά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top