Γεννήθηκε κορίτσι αλλά στα 16 του θα γίνει αγόρι: θα κάνει ορμονοθεραπεία!

Από τα 4 του δεν ήθελε να φοράει φορέματα-ΔΕΙΤΕ τι λέει η μητέρα του

Γεννήθηκε κορίτσι αλλά στα 16 του θα γίνει αγόρι: θα κάνει ορμονοθεραπεία!

​Ο Κάι είναι ένα αγόρι διαφορετικό από τα άλλα… Γεννήθηκε κορίτσι αλλά μέσα του νιώθει αγόρι! Προτιμά να παίζει ποδόσφαιρο παρά με κούκλες. Από τα τρία του χρόνια γνώριζε πως είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα.

27A298EC00000578-0-image-a-20_1429223556523.jpg
Ο βρετανός Κάι από την ηλικία των τεσσάρων χρόνων αρνιόταν να φορέσει φορέματα και στα 6 του ήθελε να κόψει τα μαλλιά του κοντά και συμπεριφερόταν σαν αγόρι. Στα εννιά του μίλησε ανοιχτά στην 37χρονη μητέρα του: «Είμαι στην πραγματικότητα αγόρι», της είπε.

27A2991200000578-0-image-a-28_1429223656316.jpg
Ο Κάι σήμερα είναι 10 χρόνων και θα υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία για να καθυστερήσει την εφηβεία και την εξέλιξή του σε γυναίκα.

«Από μικρός ήθελε να παίζει μόνο με μπάλα, δεν του άρεσαν ποτέ οι κούκλες», εξομολογείται η μητέρα του.

«Από τότε που άρχισε το σχολείο ήθελε να φορά μόνο παντελόνια όπως τα αγόρια και ντρεπόταν κάθε φορά που υπήρχε κάποιο κορίτσι κοντά» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Κάι δεν είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Ο αριθμός των διεμφυλικών παιδιών ηλικίας κάτω των 11 ετών στη Βρετανία έχει τετραπλασιαστεί από το 2009!

Η μητέρα του δεν ήξερε τι να κάνει για το παιδί της αλλά, όπως λέει, είχε πολλή στήριξη από το σχολείο του που της πρότεινε να δεχθεί βοήθεια.

27A18DAD00000578-0-image-a-21_1429223574673.jpg
«Όταν κατέληξε πως ήταν διεμφυλικός, το σχολείο έστειλε επιστολή σε όλους τους γονείς των παιδιών της τάξης του εξηγώντας πως πλέον ο Κάι ήθελε να τον αντιμετωπίζουν ως αγόρι», λέει. «Έγινε ένα ειδικό μάθημα για όλα τα παιδιά, για να τους εξηγήσουν τι σημαίνει διεμφυλικός. Πλέον κατασκευάζουν και unisex τουαλέτες για να διευκολύνουν τη ζωή του Κάι και άλλων παιδιών όπως εκείνος».

«Κοιτάζοντας πίσω στην παιδική ηλικία του Κάι καταλαβαίνω πως ήξερε ήδη πως ήταν αγόρι. Δεν ενδιαφερόταν για τις κούκλες, ήθελε να παίζει μόνο ποδόσφαιρο. Όταν βρισκόμασταν έξω πάντα κοιτούσε στα μαγαζιά στο τμήμα με τα αγορίστικά είδη, ψάχνοντας παιχνίδια με τον Spiderman», λέει η μητέρα του.

Οι βαθμοί του, που επιδεινώνονταν, άρχισαν να βελτιώνονται μόλις του παρασχέθηκε βοήθεια και αναγνωρίστηκε επισήμως ο διεμφυλικός.

«Όταν οι άνθρωποι σταμάτησαν να τον αντιμετωπίζουν ως κορίτσι και έγινε το αγόρι που πάντα ήθελε, ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος», είπε.

Ο Κάι θα υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία και αν στα 16 του θέλει θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

«Έκλαψα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το παιδί σου να περνά τέτοια δοκιμασία. Αλλά ότι και να γίνει τα είμαι πάντα εδώ για να τον στηρίζω. Είναι μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους τον βλέπω χαρούμενο μέσα στο σώμα του», κατέληξε συγκινημένη η μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top