Ακτιβίστρια που επιτέθηκε στον Ντράγκι: «Ήταν πανεύκολο το να μπω μέσα και να ορμήσω πάνω του»

«Έχω μια μικρή λίστα στο κεφάλι μου για τις προσωπικότητες που πιστεύω ότι αξίζουν μια επίθεση»

Ακτιβίστρια που επιτέθηκε στον Ντράγκι: «Ήταν πανεύκολο το να μπω μέσα και να ορμήσω πάνω του»

​Λίγη ώρα αφότου κατάφερε να αναστατώσει τους πάντες και να τρομάξει τον ισχυρό άντρα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μάριο Ντράγκι, η ακτιβίστρια που επιτέθηκε… ντυμένη και με χαρτοπόλεμο έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο Bloomerg.

«Μπήκα στην αίθουσα όπως κάθε άλλος. Υπάρχει αυτό το πράγμα που υπάρχει στα αεροδρόμια (ανιχνευτής μετάλλων), αλλά δεν κουβαλούσα όπλα αλλά μόνο κομφετί στην τσάντα μου. Έκανα εγγραφή για πρόσβαση στη συνέντευξη από πριν και απλώς έλεγξαν το όνομα και μπήκα μέσα. Ήταν πολύ εύκολο να μπω μέσα και να ορμήσω πάνω του».

Η ίδια τόνισε ότι χρησιμοποίησε και το όνομα ενός Μέσου Μαζικού Ενημέρωσης, το οποίο δεν αποκάλυψε, με σκοπό να μπει στους καταλόγους. Ωστόσο, υπογράμμισε πως δεν εργάζεται για αυτό!

«Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι ο Μάριο Ντράγκι ως πρόεδρος της ΕΚΤ δεν υπηρετεί τις κοινωνίες, αλλά επιβάλλει κανόνες σε αυτές. Έχω μια μικρή λίστα στο κεφάλι μου για τις προσωπικότητες που πιστεύω ότι αξίζουν μια επίθεση και να μην αφεθούν σε ησυχία. Ο Ντράγκι σίγουρα ήταν σε αυτή τη λίστα. Έχω διαδηλώσει στο παρελθόν. Και είμαι βέβαιη ότι θα συνεχίσω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top