Σε διαθεσιμότητα οι πιλότοι που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο πιλοτήριο

Την ώρα της απογείωσης

​Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι δύο κυβερνήτες της ινδικής εταιρείας Air India, οι οποίοι καυγάδισαν και πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο πιλοτήριο, την ώρα που ετοιμάζονταν για την απογείωση της πτήσης από την πόλη Τζαιπούρ στο Νέο Δελχί, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τους Times of India, όταν ο πιλότος έδωσε εντολή στον συγκυβερνήτη να καταγράψει στοιχεία όπως ο αριθμός των επιβατών, το βάρος του αεροσκάφους και λεπτομέρειες σχετικά με τα καύσιμα, ο δεύτερος θίχτηκε και έδειρε τον πιλότο!

Παρόλα αυτά, οι πιλότοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την πτήση και δεν ανέφεραν το περιστατικό, παρά μόνο όταν έφτασαν στον προορισμό τους!

Πάντως, άλλοι κυβερνήτες αεροσκαφών της ίδιας εταιρείας σημείωσαν ότι ο συγκυβερνήτης διαπληκτίζεται συχνά με συναδέλφους του.λλοι κυβερνήτες αεροσκαφών της ίδιας εταιρείας σημείωσαν ότι ο συγκυβερνήτης διαπληκτίζεται συχνά με συναδέλφους του.

Η αεροπορική εταιρεία αρνείται ότι υπήρξε ξυλοδαρμός και υποστήριξε ότι επρόκειτο μόνο για μια λεκτική διαφωνία. Ωστόσο, έθεσε σε διαθεσιμότητα τους δύο πιλότους, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top