ΘΛΙΒΕΡΟ: Το κοριτσάκι που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»… σκοτώθηκε

Η συγκλονιστική ιστορία της μικρούλας από την Συρία

ΘΛΙΒΕΡΟ: Το κοριτσάκι που έκανε το διαδίκτυο να «λυγίσει»… σκοτώθηκε

​Όλοι θυμόμαστε το κοριτσάκι από την Συρία, το οποίο είχε ραγίσει εκατομμύρια καρδιές, όταν σήκωσε τα χεράκια του ψηλά για να παραδοθεί, καθώς μπέρδεψε τη φωτογραφική μηχανή με όπλο!

Ωστόσο, το κοριτσάκι, το οποίο τρόμαξε με την κάμερα του φωτογράφου Οσμάν Σαγκιρλί και «παραδόθηκε», τελικά σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής της Αλ Κάιντα, στην περιοχή όπου έμενε.

Resizer.ashx.jpg
Ειδικότερα, η 4χρονη Χιουντέα ζούσε στο στρατόπεδο προσφύγων Ατμα, μόλις 10χλμ από τα σύνορα με την Τουρκία, μαζί με τη μητέρα και τα τρία αδέλφια της. Ο πατέρας της πέθανε το 2012 σε μία μαζική σφαγή στη Χάμα, όταν εκείνη ήταν μόλις ενός έτους.

Πριν από δύο εβδομάδες, η οικογένεια πήρε τη μοιραία απόφαση να κινηθεί νότια, προς την πόλη Ιντλίμπ. Δυστυχώς, το περασμένο Σάββατο, η πόλη δέχθηκε επίθεση από την Αλ Κάιντα. Το κοριτσάκι, φέρεται να έχασε τη ζωή του, μαζί με εκατοντάδες άλλους κατοίκους, από την μανία των δολοφόνων της οργάνωσης.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί, καθώς η περίπτωση της 4χρονης είχε κάνει μικρούς και μεγάλους να «λυγίσουν»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top