ΦΡΙΚΤΟ έγκλημα: Σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και μετά ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Τους βρήκε ο 14χρονος γιος τους όταν επέστρεψε στο σπίτι

ΦΡΙΚΤΟ έγκλημα: Σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και μετά ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Σοκάρει το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο 48χρονος, Κρίστοφερ Πέπελμαν από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του με αλυσοπρίονο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο εργαλείο!

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα εισαγγελείς της Πενσιλβάνια, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από τον 14χρονο γιό του ζευγαριού και αμέσως έσπευσαν στο σπίτι.

Η 43χρονη Νικόλ Πέπελμαν, εξέπνευσε στα χέρια του συζύγου της, εξαιτίας «τραυμάτων που έφερε από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Γουόλτερ Χόφμα. Η άτυχη γυναίκα έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι. Ο σύζυγος στη συνέχεια αυτοκτόνησε προκαλώντας στον εαυτό του τραύματα «με απότομη δύναμη στην κοιλιακή χώρα και το δεξιό μηρό» επεσήμανε ο ιατροδικαστής.

Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, αλλά όταν έγινε το έγκλημα, κανένα από αυτά δεν βρισκόταν στο σπίτι. Ο 14χρονος γιος τους έπαιζε μπάσκετ με συμμαθητές του και γυρίζοντας στο σπίτι του αντίκρισε την αιματηρή σκηνή, γι΄αυτό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Γ��ίτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους ήταν παντρεμένοι 20 χρόνια αλλά τελευταία αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top