Περικυκλωμένο από αστυνομικούς το σπίτι του 28χρονου που έριξε το Airbus:Τι λένε οι γείτονες!

Απομάκρυναν την οικογένειά του από τη Μασσαλία πριν ανακοινωθεί το όνομά του

Περικυκλωμένο από αστυνομικούς το σπίτι του 28χρονου που έριξε το Airbus:Τι λένε οι γείτονες!

​Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες έξω από το σπίτι του συγκυβερνήτη Αντρέα Γκουντέρ Λουμπίτζ στο Montabaur της Ρηνανίας στην Γερμανία!

27037B1300000578-3012053-image-a-41_1427374751630.jpg
Τηλεοπτικά συνεργεία, δημοσιογράφοι και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται γύρω από το σπίτι του 28χρονου, ο οποίος έριξε συνειδητά το αεροσκάφος της Germanwings.

GSK1TA0M.jpg

26FA9AD000000578-3012053-Audio_taken_from_the_black_box_voice_recorder_pictured_that_was_-a-19_1427365382075.jpg
Οι άνδρες της αστυνομίας κάνουν έρευνες για να ανακαλύψουν τα αίτια που οδήγησαν τον συγκυβερνήτη σε αυτή την πράξη.

MLCB3VWF.jpg

Αυτό ήταν το κουδούνι του σπιτιού του

Μάλιστα, λίγο πριν την συγκλονιστική συνέντευξη τύπου του γενικού εισαγγελέα για τις πραγματικές συνθήκες συντριβής του Airbus A 320, η οικογένεια του Αντρέα Γκουντέρ Λουμπίτζ, έφυγε από την Μασσαλία όπου βρισκόταν μαζί με άλλους συγγενείς.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του 28χρονου βρισκόταν σε διαφορετική αίθουσα από τους υπόλοιπους συγγενείς των θυμάτων, όπως και η οικογένεια του πιλότου. Όταν όμως ενημερώθηκαν πως ο Αντρέα έριξε συνειδητά το αεροσκάφος, οι συγγενείς του έφυγαν από την Μασσαλία για να αποφευχθούν πιθανά επεισόδια αλλά και για να αποφύγουν τα μέσα ενημέρωσης.

Όλες οι οικογένειες ενημερώθηκαν μια ώρα πριν τη συνέντευξή τύπου προσωπικά από τον εισαγγελέα.

Σοκαρισμένοι είναι και οι γείτονες του από την είδηση. Λένε πως ο Αντρέα είχε όνειρο να πετάξει και πάλεψε για αυτό, ήταν κοινωνικός και ήρεμος. Πρόσεχε την φυσική του κατάσταση και φρόντιζε να είναι πάντα σε φόρμα γι' αυτό έτρεχε συχνά.

5QIGY66L.jpg
Όπως δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής τον έβλεπαν συχνά να κάνει τζόκινγκ έξω από τα σπίτια τους.

7WNHUBFT.jpg

«Ήταν χαρούμενος που είχε δουλειά στη Germanwings και τα πήγαινε καλά» είπε ο Πίτερ Ρόκερ, μέλος της αερολέσχης όπου ο Λούμπιτζ έμαθε να πιλοτάρει!

L8XSHAWE.jpg
Ακόμα, ο γάλλος εισαγγελέας Μπράις Ρόμπιν δήλωσε ότι η πρόθεση του συγκυβερνήτη ήταν να καταστρέψει το αεροπλάνο, ενώ ο θάνατος και των 150 επιβατών ήταν ακαριαίος! Το αεροπλάνο έπεσε στο βουνό με 700 χιλιόμετρα την ώρα.

«Δεν νομίζω ότι οι επιβάτες συνειδητοποίησαν τι συνέβαινε μέχρι τις τελευταίες στιγμές, γιατί στο μαύρο κουτί ακούστηκαν οι κραυγές τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν από την πτώση» πρόσθεσε ο εισαγγελέας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top