Paris Match: ΑΥΤΟΣ είναι ο 28χρονος Αντρέας Γκουντέρ Λουμπίτζ που ΕΡΙΞΕ το αεροσκάφος! -ΦΩTO

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από το Paris Match

Paris Match: ΑΥΤΟΣ είναι ο 28χρονος Αντρέας Γκουντέρ Λουμπίτζ που ΕΡΙΞΕ το αεροσκάφος! -ΦΩTO

​Τη φωτογραφία του συγκυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings δίνει στη δημοσιότητα το Paris Match.

Le-copilote-seul-a-declenche-la-descente-de-l-avion_article_landscape_pm_v8.jpg

Πρόκειται για τον 28χρονο Γερμανό, Αντρέας Γκουντέρ Λουμπίτζ (Andreas Günter Lubitz) , τον λιγότερο έμπειρο από τους δύο πιλότους. Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της Μασσαλίας, αυτός είναι ο άνθρωπος που έριξε το αεροπλάνο, οδηγώντας στο θάνατο άλλες 149 ψυχές, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή για αυτοκτονία.

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης, επαληθεύτηκε από τον εισαγγελέα Μασσαλίας το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των New York Times, που ήθελε τον έναν κυβερνήτη, τον πιο έμπειρο, να έχει κλειδωθεί έξω από το πιλοτήριο και παρά τις προσπάθειες του να μην μπαίνει ποτέ μέσα. Ο άπειρος συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έμεινε εντός πιλοτηρίου και ενώ ο πιλότος χτύπησε πολλές φορές την πόρτα και μάλιστα προσπάθησε να την σπάσει, εκείνος αρνήθηκε να την ανοίξει και συνέχισε την διαδικασία καθόδου, την οποία είχε ξεκινήσει ήδη εσκεμμένα!

Να σημειώσουμε ότι ο συγκυβερνήτης είχε προσληφθεί το 2013 από την Germanwings και είχε στο ενεργητικό του 630 ώρες πτήσης. Στο παρελθόν είχε εργαστεί στη σχολή της πολιτικής αεροπορίας της Lufthansa.

O έμπειρος πιλότος Πάτρικ Σ., ο οποίος εργαζόταν για τη Lufthansa και τη Germanwings εδώ και δέκα χρόνια, είχε περισσότερες από 6.000 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Ο ίδιος ήταν ένας φιλήσυχος Γερμανός πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top