Έξαλλη η Βαλερί Τριερβελέρ: Χαστούκισε θαμώνα καφετέριας στο Παρίσι!

ΔΕΙΤΕ τι έγραψε στο twitter

Έξαλλη η Βαλερί Τριερβελέρ: Χαστούκισε θαμώνα καφετέριας στο Παρίσι!

​Σε ένα ακόμα θερμό επεισόδιο υπέπεσε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, γνωστή για τον ασυγκράτητο χαρακτήρα της, αφού φαίνεται πως χαστούκισε θαμώνα μιας καφετέριας του Παρισιού!

Η 50χρονη δημοσιογράφος, που έχει το παρατσούκλι «ροτβάιλερ», επισκέφτηκε μια καφετέρια στο 15ο διαμέρισμα του Παρισιού, όπου διέμενε κάποτε με τον πρώην αγαπημένο της. Εκεί συνάντησε τον 33χρονο Mohammed Rizki, πρώην υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές με το συντηρητικό κόμμα UMP.

Η Τριερβελέρ ήρθε σε διαπληκτισμό μαζί του, όταν εκείνος την ειρωνεύτηκε για τη σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο, και έσπευσε να της ζητήσει να μάθει «τα νέα του Φρανσουά».

Αυτό έβγαλε την Τριερβελέρ εκτός εαυτού, η οποία, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα «L' Express», «έγινε εντελώς υστερική».

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός RTL radio, η Τριερβελέρ απαίτησε να της ζητήσει συγνώμη και όταν εκείνος αρνήθηκε, τότε τον χαστούκισε στο πρόσωπο!

Ο 33χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, λέγοντας πως είχε πέσει θύμα επίθεσης και υπέβαλε μήνυση. Το βράδυ της ίδιας μέρας, η Τριερβελέρ σχολίασε το επεισόδιο γράφοντας στο Twitter: «Μία μόνο λέξη: Σταματήστε την επίθεση».

ghjghjhgj.jpg
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τριερβελέρ πέφτει σε τέτοιο «παράπτωμα», αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο επιτέθηκε και χαστούκισε την πρώην σύζυγο του Γάλλου υπουργού Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν, έπειτα από καβγά τους σε μπαρ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top