"Κολλημένοι" με τα video games-Ένας πακτωλός χρήμάτων περιστρέφεται γύρω από αυτά

Τι είναι το Dota 2

"Κολλημένοι" με τα video games-Ένας πακτωλός χρήμάτων περιστρέφεται γύρω από αυτά

​Ένας πακτωλός χρήματων φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από βιντεοπαιχνίδια όπως το Dota 2 που απαριθμούν δεκάδες εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως, ενώ την ίδια ώρα διοργανώνονται μέχρι και πρωταθλήματα που τα παρακολουθούν χιλιάδες κόσμου.

Το Dota 2, είναι ένα ασιατικό πρωτάθλημα που χιλιάδες κόσμου παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα.

«Έχει γίνει σαν ποδόσφαιρο. Έχει γίνει σαν ένα άθλημα πλέον το οποίο το παρακολουθεί ο κόσμος. Έχει φανατικούς οπαδούς, πηγαίνουν στο γήπεδο για να το δούνε, σε διάφορες αρένες δηλαδή. Γίνονται τεράστια events και τουρνουά, έχουν κανονικούς καστερς. Πλέον παίζο��ται ακόμα και στην τηλεόραση.» ανέφερε στην κάμερα του Star o Στέλιος Μαμούτζης, παρουσιαστής διαδικτυακής εκπομπής για Gaming.

Το Dota 2 είναι ένα παιχνίδι που παίζεται στον υπολογιστή μέσω διαδικτύου και απαριθμεί εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως. Συγκεκριμένα το Φεβρουάριο, περίπου 43 εκατομμύρια άτομα είχαν εγκαταστήσει το παιχνίδι στον υπολογιστή τους.

Eίναι εντυπωσιακό ότι 8 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως έχουν καταγράψει ο καθένας τουλάχιστον 140 ώρες παίζοντας Dota.

Πολλοί παίκτες στο εξωτερικό, κερδίζουν χιλιάδες ευρώ μεταδίδοντας ζωντανά τα παιχνίδια τους μέσω μιας πλατφόρμας, οπού ο θεατής πληρώνει ένα ποσό για να τα δει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top