Apple Watch: έγινε η παρουσίασή του-Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο ρολόι!

ΔΕΙΤΕ πόσο θα κοστίζει

Apple Watch: έγινε η παρουσίασή του-Μάθετε όλες ��ις λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο ρολόι!

​Παρουσιάστηκε από τον Tim Cook το πολυαναμενόμενο Apple Watch αλλά και το νέο MacBook στην εκδήλωση "Spring Forward" που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Yerba Buena Center, στο Σαν Φρανσίσκο.

Από τις 24 Απριλίου λοιπόν ξεκινάει η διάθεση του νέου Apple Watch.

Ο μέσος όρος χρήσης του Apple Watch σε μια τυπική ημέρα, θα είναι 18 ώρες.

Apple-Watch-UI.jpg
Το κράμα αλουμινίου που χρησιμοποιείται στο Apple Watch Sport είναι 60% πιο ανθεκτικό από τα απλά κράματα, αλλά το ίδιο ελαφρύ.

Με το iOS 8.2 το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα, θα διατεθεί και το Apple Watch App, το οποίο ουσιαστικά είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα για τις εφαρμογές του Apple Watch.

Πόσο θα κοστίζει:

$349 για το 38mm και $399 για το 42mm Apple Watch Sport Edition

$549 - $1049 για το 38mm Apple Watch (Stainless Steel)

$599 - $1099 για το 42mm Apple Watch (Stainless Steel)

Οι τιμές διαφοροποιούνται ανάλογα με την επιλογή στο λουράκι. Η χρυσή έκδοση, θα ανέρχεται στα… 10.000 δολάρια.

Θα υπάρχουν δύο μεγέθη και θα κυκλοφορήσουν τρεις εκδόσεις με διάφορα λουράκια και θα συνεργάζεται μόνο με τα iPhone 5, 5S, 5C, 6 και 6 Plus.

H touchscreen οθόνη του Apple watch συνοδεύεται από έναν μηχανικό ρότορα στην δεξιά πλευρά της συσκευής ο οποίος αναβαθμίζεται στη ψηφιακή εποχή και αφήνει πίσω το ρόλο που είχε ως “κουρδιστήρι” στα κλασικά ωρολόγια.

Το digital crown, όπως το ονομάζει η Apple, παίζει πλέον το ρόλο του βοηθητικού χειριστηρίου με δυνατότητες zoom-in zoom-out, scroll σε λίστες, αλλά και επαναφοράς στην αρχική οθόνη, όπως το Home button του iPhone.

Η ύπαρξη του digital crown δεν είναι τυχαία καθώς η Apple θέλησε να μειώσει όσο το δυνατόν την διεπαφή με την οθόνη καθώς κάθε περιττό touch ουσιαστικά αποκρύπτει την οθόνη πίσω από το δάχτυλο του χρήστη.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι:

Εμφάνιση σημαντικών ενημερώσεων

apple-watch-2.jpg

Εμφάνιση σημαντικών ειδοποιήσεων όπως κλήσεις, SMS, email κ.α. και δυνατότητα απάντησης

apple-watch-features.jpg
Φωνητική υποστήριξη του Siri

Ειδοποίηση μέσω απτικής ανάδρασης. Το Taptic Engine που υλοποίησε η Apple φροντίζει να σας ειδοποιήσει για τυχόν ενημερώσεις μέσω ενός απαλού παλμού στον καρπό σας.apple-watch-siri.jpg
Ειδοποίηση μέσω απτικής ανάδρασης. Το Taptic Engine που υλοποίησε η Apple φροντίζει να ειδοποιεί για τυχόν ενημερώσεις μέσω ενός απαλού παλμού στον καρπό

Apple-watch-Taptic-Engine.jpg
Φωτοαισθητήρες στην πίσω πλευρά του Apple watch έρχονται σε επαφή με το δέρμα του χρήστη και συλλέγουν βιομετρικά στοιχεία όπως μέτρηση καρδιακών παλμών. Σε συνεργασία με το επιταχυνσιόμετρο, το GPS και το Wi‑Fi του iPhone καταγράφουν κάθε φυσική δραστηριότητα
apple-watch-sensors.jpg
Ενσωματωμένη εφαρμογή ''Activity'' η οποία παρουσιάζει με γραφικό τρόπο τα βιομετρικά δεδομένα που καταγράφει το Apple watch και αφορούν τις θερμίδες που κάψατε, τα λεπτά άσκησης και τα λεπτά ακινησίας
apple-watch-activity-app.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top