ΦΡΙΚΗ: 15χρονος και 16χρονος χτύπησαν και ΒΙΑΣΑΝ 87χρονη- Την έβαλαν να πιεί απορρυπαντικό

Μπούκαραν στο σπίτι της

ΦΡΙΚΗ: 15χρονος και 16χρονος χτύπησαν και ΒΙΑΣΑΝ 87χρονη- Την έβαλαν να πιεί απορρυπαντικό

​Ως ενήλικες δικάστηκαν δύο έφηβοι 15 και 16 ετών, οι οποίοι καταδικάστηκαν με 30 χρόνια φυλάκιση έκαστος, μεταξύ άλλων για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση 87χρονης γυναίκας μέσα στο ίδιο της το σπίτι!

Η ηλικιωμένη, που κατονομάζεται ως Jane Doe, είπε στο δικαστήριο την Παρασκευή ότι οι δύο δράστες Raymond Miranda και Ruben Melanson «την τρομοκράτησαν» και της «στέρησαν την ανεξαρτησία της», όταν εισέβαλαν στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και της επιτέθηκαν τον περασμένο Απρίλιο.

Τα δύο αγόρια δήλωσαν ένοχα σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της διάρρηξης που διέπραξαν στο σπίτι, ενώ παραδέχτηκαν ότι βίασαν και κακοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της από ένα παράθυρο την ώρα που εκείνη κοιμόταν, την έδεσαν, της επιτέθηκαν σεξουαλικά και την έδειραν χρησιμοποιώντας μαχαίρια και μπουκάλια, ενώ την ανάγκασαν να καταπιεί και δύο μπουκάλια απορρυπαντικό.

Σχεδόν ανίκανη να αναπνεύσει, η γυναίκα κατάφερε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού και ο μάνατζερ του συγκροτήματος που διέμενε κάλεσε τις αρχές για βοήθεια. Μέχρι να φτάσει η αστυνομία, η ηλικιωμένη ήταν αναίσθητη, ωστόσο επανήλθε έπειτα από τις πρώτες βοήθειες, ενώ σήμερα αναγκάζεται να χρησιμοποιεί φιάλη οξυγόνου.

Τα δύο παιδιά θα παραμείνουν στις φυλακές ανηλίκων μέχρι να συμπληρώσουν τα 18, οπότε και θα μεταφερθούν στις κρατικές φυλακές. Ο εισαγγελέας δήλωσε πως πρόκειται για μία από τις χειρότερες υποθέσεις που έχει δουλέψει στα 17 χρόνια καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top