Βαριές εκφράσεις κατά Πανούση-κυβέρνησης από τους Γερμανούς αστυνομικούς

Αφορμή οι δηλώσεις του υπουργού περί κατάργησης της συνθήκης Σένγκεν

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στη Γερμανία οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Γιάννη Πανούση, περί μονομερούς κατάργησης της Συνθήκης του Σένγκεν ως ύστατη λύση εάν δεν εισακουστεί η Ελλάδα από τους εταίρους της.

Ιδιαίτερα σκληρές ήταν οι εκφράσεις των Γερμανών αστυνομικών, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικούς ερασιτέχνες»!

«Η πολιτική ομάδα ερασιτεχνών στην ηγεσία της Ελλάδας φαίνεται ότι δεν έχει αντιληφθεί το ρόλο της ως κυβέρνησης ενός σοβαρού κράτους, η οποία θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη» τόνισε στην Handelsblatt ο πρόεδρος του Γερμανικού Συνδικάτου Αστυνομικών Ράινερ Βεντ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αναφορά του κ. Πανούση φανερώνει μια αντίληψη που δεν έχει θέση στην κοινότητα αξιών της ΕΕ γιατί «έτσι μιλούν πραγματικά μόνο πολιτικοί εξτρεμιστές».

Ο ίδιος, βέβαια, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει βέλη και κατά των γειτόνων μας, και ειδικά την Τουρκία, κάνοντας λόγο για «ανικανότητα και απροθυμία» ορισμένων γειτονικών κρατών της ΕΕ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top