Μυστήριο με την εκτέλεση 13χρονου από εφήβους-Ενδέχεται να ήθελαν να μιμηθούν τους τζιχαντιστές

​Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση

Μυστήριο με την εκτέλεση 13χρονου από εφήβους-Ενδέχεται να ήθελαν να μιμηθούν τους τζιχαντιστές

​Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως ένα 13χρονο αγόρι στο Καβασάκι της Ιαπωνίας δολοφονήθηκε από τρεις έφηβους, οι οποίοι πιθανότατα ήθελαν να μιμηθούν τους βίαιους αποκεφαλισμούς των τζιχαντιστών.

Όπως διαπιστώνεται στην νεκροτομή, ο Ριότα Ουεμούρα πέθανε στις 20 Φεβρουαρίου από αιμορραγικό σοκ που προκάλεσαν τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, ενώ έφερε τραύματα από μαχαίρι και στο πρόσωπο και στα χέρια.

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Shukan Shincho, από τα τραύματα που έφερε το θύμα, προκύπτει πως ο δολοφόνος του ενδεχομένως να προσπάθησε να τον αποκεφαλίσει.

«Κάποιοι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει στο Ίντερνετ τα βίντεο από τις εκτελέσεις ομήρων από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και προσπάθησαν να τους μιμηθούν», έγραψε το περιοδικό, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή που πρόσκειται στην Αστυνομία.

Οι αρχές συνέλαβαν τρεις εφήβους, ανάμεσα τους και έναν 18χρονο, οι οποίοι θεωρούνται ύποπτοι για τη δολοφονία του 13χρονου, έπειτα από την εξέταση οπτικού υλικού που είχε καταγράψει κάμερα ασφαλείας κοντά στον τόπο όπου βρέθηκε το πτώμα.

Σύμφωνα με ένα φίλο του θύματος, ο Ουεμούρα του είχε εκμυστηρευτεί ότι ήταν θύμα εκφοβισμού από μία ομάδα μεγαλύτερων αγοριών και φοβόταν για τη ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top