ΔΕΙΤΕ: Νέες φωτογραφίες από το Ρόσγουελ αποδεικνύουν ότι υπάρχουν… εξωγήινοι!

Βρέθηκαν εικόνες που είχαν τραβηχτεί το 1947

ΔΕΙΤΕ: Νέες φωτογραφίες από το Ρόσγουελ αποδεικνύουν ότι υπάρχουν… εξωγήινοι!

​Γρίφος παραμένει για ειδικούς και μη, ακόμη και σήμερα, σχεδόν 70 χρόνια μετά το συμβάν του Ρόσγουελ, το οποίο είχε λάβει χώρα το 1947.

Τότε, είχε γίνει μεγάλος ντόρος, λόγω της συντριβής ενός ιπτάμενου αντικειμένου, το οποίο σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι, σύμφωνα ωστόσο με διάφορους ερευνητές και αυτόπτες μάρτυρες, επρόκειτο για εξωγήινο σκάφος.

Roswelldailyrecord.jpg
Μάλιστα, την δεκαετία του 1990 είχαν γίνει διαρροές επίσημων εγγραφών στον Τύπο, σύμφωνα με τα οποία τουλάχιστον ένα εξωγήινο σκάφος κατέπεσε στην περιοχή του Ρόσγουελ, ότι εξωγήινοι - κάποιοι πιθανώς ακόμη ζωντανοί - συλλέχθηκαν και ότι στήθηκε μία μαζική επιχείρηση συγκάλυψης για το συμβάν.

Τώρα, λοιπόν, αναμένονται να δοθούν στην δημοσιότητα, οι φωτογραφίες που τράβηξε ένας γεωλόγος, ο οποίος εργάστηκε στο Ρόσγουελ την δεκαετία του 1940. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινων, καθώς και την εκδοχή της συντριβής ΑΤΙΑ το 1947 στην περιοχή.

ad_159397195.jpg
��ύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, στις φωτογραφίες που άφησε σε φάκελο σε μια σοφίτα αποτυπώνεται ένα ανθρωποειδές εξωγήινο πλάσμα το οποίο προήλθε από την συντριβή του διαστημικού αεροσκάφους.

Οι ιστοσελίδες που ασχολούνται με εξωγήινους περιγράφουν τις εικόνες σαν «όπλο που καπνίζει» και αποδεικνύει την ύπαρξή τους.

ad_159397263.jpg
Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή από τον ερευνητή εξωγήινης ζωής Τομ Κέρει και θα μεταδοθεί ζωντανά από το 10.000 θέσεων Εθνικό Ωδείο στην πόλη του Μεξικό στις 5 Μαΐου.

«Η επιστήμη έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι πραγματικές φωτογραφίες από το 1947. Μοναδικό συμπέρασμα πως αυτό το ανθρωποειδές δεν είναι ένα παραμορφωμένο πρόσωπο, μούμια ή νεκρός. Δεν είναι πλάσμα που προέρχεται από τη Γη», σημείωσε ο ερευνητής Άντονι Μπαράκγκλια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top