Φυλάκιση ενός έτους στην κληρονόμο της Korean Air- Κατέβασε τον αεροσυνοδό...για τα φιστίκια!

Δεν της άρεσε ο τρόπος που της τα σέρβιρε!

Φυλάκιση ενός έτους επιβλήθηκε στην Χέδερ Τσο, την κληρονόμο της Korean Airlines, για την «υπόθεση με τα φιστίκια», που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η αγένεια της κληρονόμου είχε αφήσει άφωνο τον κόσμο, με το δικαστήριο της Νότιας Κορέας να την κρίνει τελικά ένοχη, για παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας της πολιτικής αεροπορίας.

Η Τσο επέβαινε στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το οποίο είχε ξεκινήσει κανονικά τη διαδικασία απογείωσης.

Σύμφωνα με τους συνεπιβάτες της κληρονόμου, εκείνη εξαγριώθηκε επειδή ο συνοδός αέρα Παρκ Τσανγκ-γιν της πρόσφερε τα φιστίκια της, όπως ήταν στο σακουλάκι και όχι σερβιρισμένα σε πιάτο. Μάλιστα, η ίδια εξοργίστηκε τόσο πολύ που ζήτησε την επιστροφή του αεροπλάνου στην πύλη για να τον κατεβάσει! «Πρόκειται για μία υπόθεση στην οποία καταπατήθηκε η ανθρώπινη αξιοπρέπεια», δήλωσε σήμερα ο δικαστής Ο Σουνγκ-γου και πρόσθεσε: «Είναι αμφίβολο ότι ο τρόπος με τον οποίο σερβιρίστηκαν τα φιστίκια ήταν τόσο λάθος».

Τόνισε, ακόμα, ότι η Τσο συμπεριφέρθηκε σαν να βρισκόταν στο δικό της ιδιωτικό αεροπλάνο, ενώ απέτυχε να δείξει μεταμέλεια για την πράξη της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top