Γυμνόστηθες FEMEN έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του Στρος Καν- ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα η δίκη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ για μαστροπεία

Γυμνόστηθες FEMEN έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο του Στρος Καν- ΒΙΝΤΕΟ

«Επίθεση» από γυμνόστηθες ακτιβίστριες, μέλη της οργάνωσης Femen δέχτηκε το πρωί της Τρίτης ο Στρος Καν.

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ κατευθυνόταν στο δικαστήριο της Λίλλης στη βόρεια Γαλλία όπου δικάζεται για μαστροπεία, όταν οι τρεις γυμνόστηθες γυναίκες έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι γυμνόστηθες φώναζαν «μαστροποί-πελάτες να κηρυχθούν ένοχοι» και μία εξ αυτών δεν δίστασε να ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου και να αιφνιδιάσει τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Ο Στρος Καν, ο οποίος για καιρό ήταν φαβορί για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012, από σήμερα θα χρειαστεί να απολογηθεί για τον ρόλο του σε πάρτι, τα οποία οργανώνονταν από ένα κύκλο φίλων στη Λίλλη, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον.

Πόρνες που «προσλαμβάνονταν» για αυτές τις βραδιές, είχαν περιγράψει τις ερωτικές συνευρέσεις ως «σφαγή», με τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, να πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους για τρεις μέρες. Ο ίδιος έχει ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε ότι οι παρτενέρ του ήταν πόρνες.

Στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ μπορεί να επιβληθεί μέγιστη ποινή κάθειρξης 10 ετών και πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ για μαστροπεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top