ΦΩΤΟ: 16χρονη το έσκασε μαζί του κι εκείνος την βίαζε και την χτυπούσε με λοστό

Νοσηλεύεται με σπασμένα κόκαλα

ΦΩΤΟ: 16χρονη το έσκασε μαζί του κι εκείνος την βίαζε και την χτυπούσε με λοστό

​Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 16χρονη από την Καλιφόρνια, η οποία το έσκασε από το σπίτι της για να ζήσει με τον αγαπημένο της, που έμελλε να γίνει ο βασανιστής!!!

Η οικογένεια της είχε ενημερώσει τις Αρχές πριν δυο εβδομάδες για την εξαφάνιση της, ενώ όλοι ήταν σίγουροι ότι ήταν μαζί του. Για εκείνη και τον 19χρονο Έντυ Περέζ όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που πριν λίγες μέρες αυτός άρχισε να την κατηγορεί ότι τον απατάει. Γι’ αυτό αποφάσισε να την κρατά στο αυτοκίνητο, έχοντας δεμένα τα χέρια της, να την βιάζει και να την χτυ��άει με λοστό!

54cfcc7cb8335.image.jpg
Κάθε φορά που έφευγε για να πάρει φαγητό ή νερό την έδενε στο κάθισμα χρησιμοποιώντας τα μαλλιά της. Την Παρασκευή όμως δεν την έδεσε τόσο σφιχτά και η κοπέλα κατάφερε να πάει σε έναν γείτονα και να ζητήσει βοήθεια.

«Ήταν τόπλες και τόσο άσχημα χτυπημένη που δεν μπορούσε να περπατήσει. Θα μπορούσε να ήταν κόρη μου. Είχε ξυλοκοπηθεί σε τέτοιο βαθμό που φαινόταν σαν να είχε τατουάζ στα πόδια και τα χέρια. Τόσο άσχημα μελανιασμένη ήταν. Ήταν πραγματικά τρομοκρατημένη. Έκλαιγε και έμοιαζε πολύ φοβισμένη», είπε ο Άλμπερτ Μαρτίνεζ.

2541035C00000578-2935493-Eddie_Perez_19_was_taken_into_custody_on_Saturday_night_is_facin-a-54_1422821378711.jpg
Η ανήλικη μαθήτρια έχει σπασμένα κόκαλα αλλά νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ από το πλάι της δεν έχει φύγει η οικογένεια της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top