Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός χτυπάει με μανία 13χρονη μαθήτρια

Επιτέθηκε και σε δυο άλλες ανήλικες επειδή πήγαν να βοηθήσουν

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός χτυπάει με μανία 13χρονη μαθήτρια

​Αγανάκτηση προκαλεί το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει μια γυναίκα αστυνομικό από τις ΗΠΑ να επιτίθεται σε 13χρονο κορίτσι μέσα σε σχολείο χτυπώντας τη με γκλομπ στο κεφάλι. Και σαν να μην έφτανε αυτό... ψέκασε, επίσης με σπρέι πιπεριού δύο ακόμα μαθήτριες όταν πήγαν να τη σταματήσουν! Η ανήλικη μεταφέρθηκε γεμάτη αίματα στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν δέκα ράμματα στο μέτωπο, ενώ οι πρώτες βοήθειες δόθηκαν και στα άλλα δύο κορίτσια.

Το απίστευτο περιστατικό αστυνομικής βίας συνέβη στο σχολείο Vanguard Middle School στη Βορειοανατολική Βαλτιμόρη των ΗΠΑ και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Όπως βλέπετε στο βίντεο, η μαθήτρια προσπερνά την αστυνομικό στο διάδρομο του σχολείου κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Τότε και χωρίς προφανή λόγο, η αστυνομικός την αρπάζει και την κολλάει σε έναν τοίχο.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν δύο κοπέλες, οι οποίες έσπευσαν για να συγκρατήσουν την αστυνομικό. Τότε εκείνη τους επιτέθηκε με ένα πτυσσόμενο γκλομπ και άρχισε με μανία να χτυπά μία από αυτές επανειλημμένα στο κεφάλι.

Οι γονείς της κοπέλας δεν ενημερώθηκαν ποτέ από το σχολείο για το περιστατικό, και ειδοποιήθηκαν από το νοσοκομείο. Τα τρία κορίτσια κατηγορήθηκαν ότι επιτέθηκαν εκείνα με γροθιές και κλωτσιές κατά της αστυνομικού.

Ωστόσο οι κατηγορίες εναντίον των κοριτσιών διαψεύστηκαν, όταν ο εισαγγελέας είδε το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα, όπου φαίνεται τι πραγματικά συνέβη. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια αναγκάστηκαν να φύγουν από το σχολείο τους και να παρακολουθήσουν ένα άλλο για προβληματικά παιδιά. Οι γονείς τους τώρα πολεμούν αυτή την απόφαση με τη βοήθεια δικηγόρου.

Η αστυνομικός, το όνομα της οποίας δεν δημοσιεύτηκε, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top