Γνήσιο το video με τον αποκεφαλισμό του Ιάπωνα δημοσιογράφoυ-Καταδικάζει ο Ομπάμα

Mε δάκρυα στα μάτια η μητέρα του, είπε πως «ευχόμουν να γυρίσει ζωντανός αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ»

Γνήσιο το video με τον αποκεφαλισμό του Ιάπωνα δημοσιογράφoυ-Καταδικάζει ο Ομπάμα

​Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει από χθες ο νέος αποκεφαλισμός του Ιάπωνα δημοσιογράφου Κέντζι Γκότο από εξτρεμιστές ισλαμιστές, οι οποίοι δημοσιοποίησαν video με την αποτρόπαια δολοφονία.

kenji-goto-post.jpg
Σύμφωνα με Ιάπωνες ειδικούς, το εν λόγω video που είδε το φως της δημοσιότητας από την τζιχαντιστική ογάνωση «ισλαμικό κράτος», φαίνεται τελικά πως είναι γνήσιο.

kenji-goto.jpg
Το τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Τόκιο ενημέρωσε για τις εξελίξεις υπουργούς της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, λέγοντας ότι το βίντεο «έχει υψηλό βαθμό αξιοπιστίας».

oi-tzixantistes-apokefalisan-ton-iapwna-omiro.w_l.jpg

ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΖΙ ΓΚΟΤΟ:

Απαρηγόρητη είναι μετά την αποτρόπαια δολοφονία του γιου της, η μητέρα του Ιάπωνα ομήρου, η οποία δήλωσε πως «είναι λυπηρό, αλλά ο Κέντζι έφυγε. Δεν μπορώ να βρω λόγια για αυτόν τον θλιβερό θάνατο. Σκεφτόμουν ότι ίσως να επέστρεφε... Αλλά ήρθε αυτή η ανακοίνωση... Ευχόμουν να γυρίσει ζωντανός αλλά αυτό δεν θα γίνει ποτέ», κατέληξε η Τζούνκο Ισίνστο, μιλώντας στη δημόσια ιαπωνική τηλεόραση ΝHK.

n-gotomother-b-20150124.jpg

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ-ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΗΝ «ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ»

Την εκτέλεση του δημοσιογράφου καταδίκασαν αμέσως το Τόκιο, το Παρίσι, το Λονδίνο και η Ουάσινγκτον, με τον Ομπάμα να αναφέρει σε ανακοίνωση του, πως «οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν την ειδεχθή δολοφονία του Ιάπωνα δημοσιογράφου Κέντζι Γκότο από την τρομοκρατική οργάνωση ΙΚ. Στεκούμενες δίπλα σε ένα τεράστιο συνασπισμό συμμάχων και εταίρων, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να αναλαμβάνουν αποφασιστική δράση για την αποδυνάμωση και τελικά την εκμηδένιση του ΙΚ».

n-gotomother-a-20150124-870x605.jpg

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top