Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ: Πούλησε το νεογέννητο μωρό της για… 6.000 ευρώ!

Είχε ήδη άλλο ένα παιδί

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ: Πούλησε το νεογέννητο μωρό της για… 6.000 ευρώ!

​Το ίδιο της το παιδί κατηγορείται ότι πούλησε έναντι 6.000 ευρώ μια Κινέζα, έχοντας μάλιστα ως συνεργό τον μαιευτήρα της. Η πεθερά της μόλις κατάλαβε τι είχε σκοπό να κάνει η αδίστακτη μητέρα, πήγε στις Αρχές και την κατήγγειλε.

Η 30χρονη γυναίκα, της οποίας έχει δοθεί στη δημοσιότητα μόνο το επίθετο, Χουάνγκ, ήρθε σε συνεννόηση με τον μαιευτήρα της, ο οποίος ανέλαβε να βρει τους αγοραστές. Ένα ζευγάρι δέχθηκε να πληρώσει 42.000 γιουάν (6.000 ευρώ) για να αγοράσει το νεογέννητο, από τα οποία τα 7.000 θα πήγαιναν στον μαιευτήρα.

Εκείνη ισχυρίστηκε στην οικογένεια της ότι το μωράκι πέθανε λίγο μετά την γέννησή του, κάτι που δημιούργησε υποψίες στην πεθερά της, η οποία και εξέφρασε τους φόβους της στην αστυνομία ότι το μωρό πουλήθηκε.

Όπως ανέφερε η ίδια, η ύποπτη, ήδη μητέρα ενός αγοριού από προηγούμενο γάμο της, καβγάδιζε συχνά με τον νέο σύζυγό της για την εγκυμοσύνη. «Φοβόταν ότι η έλευση του νέου μωρού θα επηρέαζε το πρώτο της παιδί αρνητικά», διευκρίνισε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων. Η 30χρονη και ο γιατρός της αντιμετωπίζουν δίωξη για εμπορία ανθρώπων.

Το φαινόμενο εμπορίας βρεφών στην Κίνα έχει λάβει δραματικές διαστάσεις. Τροφοδοτείται κυρίως από την παραδοσιακή προτίμηση των Κινέζων στα αγόρια και την πολιτική του ενός παιδιού. Οι κινεζικές αρχές πασχίζουν τα τελευταία χρόνια να καταστείλουν το φαινόμενο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top