Στυγερό έγκλημα: Σκότωσε γιατρό ως εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας του!

Σκηνές που βλέπει κανείς σε ταινία εκτυλίχθηκαν σε γνωστό νοσοκομείο στην Αμερική

Στυγερό έγκλημα: Σκότωσε γιατρό ως εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας του!

​Σκηνές που βλέπει κανείς σε ταινία εκτυλίχθηκαν σε γνωστό νοσοκομείο στην Αμερική: ένας 55χρονος άνδρας όρμησε στο καρδιολογικό τμήμα του νοσοκομείου και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον καρδιοχειρουργό, πρoτού στρέψει το πιστόλι στον εαυτό του και βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Στέφαν Πασκέρι μπήκε στο νοσοκομείο το πρωί της Τρίτης και ζήτησε στο γραφείο της υποδοχής να δει συγκεκριμένα τον άτυχο καρδιοχειρουργό Μίκαελ Ντέιβιντσον. Αφού τον βρήκε έξω από ένα δωμάτιο εξέτασης στο δεύτερο όροφο του νοσοκομείου, τον σημάδεψε και τον πυροβόλησε θανάσιμα δύο φορές.

dr-michael-davidson-shot-main-2.jpg
O γιατρός Μίκαελ Ντέιβιντσον

Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά, μπήκε μέσα στο δωμάτιο εξέτασης και έβαλε τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Όπως έγινε γνωστό, κίνητρο του δράστη φαίνεται να ήταν η εκδίκηση, αφού η μητέρα του που πέθανε τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν ασθενής του εν λόγω καρδιοχειρουργού.

Συντετριμμένοι είναι οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου γιατρού στο νοσοκομείο. «Ο γιατρός Ντέιβιντσον ήταν ένας υπέροχος και εμπνευσμένος καρδιοχειρουργός που αφιέρωσε την καριέρα του για να σώζει ζωές και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής του κάθε ασθενή που φρόντιζε», αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου και συνεχίζει: «Είναι συνταρακτικό που η ζωή του χάθηκε με αυτό τον απαίσιο τρόπο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top