ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: 8χρονες πήραν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Στρινγκ»

Περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας προκλητικά μαγιό

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: 8χρονες πήραν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της «Μις Στρινγκ»

​Θύελλα αντιδράσεων και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει ένας διαγωνισμός που έλαβε χώρα στην πόλη Μπαρμπόσα της Κολομβίας την Κυριακή. Ο λόγος; Οι διαγωνιζόμενες δεν ήταν εντυπωσιακά μοντέλα αλλά 8χρονα κοριτσάκια, τα οποία περπάτησαν στην πασαρέλα με αποκαλυπτικά μαγιό με σκοπό να πάρουν το τίτλο της «Μις Στρινγκ»!

Ο διαγωνισμός αυτός προκάλεσε σάλο μιας και πρόκειται για μια χώρα που η παιδική πορνεία, δυστυχώς ευδοκιμεί! Πανικός επικράτησε και στα social media, όπου πλήθος κόσμου καταδίκασε τον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

dt.common.streams.streamserverpp.jpg_1718483346.jpg
«Εγώ ποτέ δεν ενθάρρυνα τα κορίτσια σε ακατάλληλες ή χυδαίες στάσεις. Εμείς απλά θέλουμε να προωθήσουμε την άμυνα του οργανισμού και την περιποίηση του σώματος» ανέφερε ο Ρότσιο Γκαλεάνο, δήμαρχος της πόλης σε συνέντευξή του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό σημειώνοντας ότι τα ανήλικα κορίτσια συμμετείχαν καθώς οι διοργανωτές είχαν λάβει τη γονική συναίνεση.

Απόλυτα αντίθετη με αυτή την πρωτοβουλία, είναι και η επικεφαλής των υπηρεσιών προστασίας για τα παιδιά, Κριστίνα Πλάζες η οποία με ανάρτησή της στο Twitter, χαρακτήρισε το διαγωνισμό ντροπή, που προκαλεί μια συνολική παραβίαση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Να σημειωθεί ότι οι διαγωνισμοί ομορφιάς κάνουν θραύση στην Κολομβία και σε αρκετές χώρες της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής από που προέρχονται οι περισσότερες νικήτριες στους διαγωνισμούς για τη Μις Κόσμος ή τη Μις Υφ��λιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top