Γαλλία: Πληροφορίες ότι οι 2 αδίστακτοι δράστες είναι ταμπουρωμένοι σε σπίτι

Βρέθηκε το αμάξι τους-Είχε σημαίες των τζιχαντιστών και μολότοφ

Γαλλία: Πληροφορίες ότι οι 2 αδίστακτοι δράστες είναι ταμπουρωμένοι σε σπίτι

​Tαμπουρωμένοι σε σπίτι στην περιοχή Crepy-en-Valois πιθανολογείται πως είναι οι δύο δράστες που σκόρπισαν χθες το θάνατο εισβάλλοντας στα γραφεία του περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, αναφέρουν κάποια γαλλικά μέσα. Σε εξέλιξη είναι τεράστια αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

cegrab-20150108-125917-186-1-480x360.jpg

Resizer (1).jpg

Νωρίτερα, όπως σημείωσε το γαλλικό AFP, οι δράστες που φορούσαν κουκούλες, έκλεψαν βενζίνη και τρόφιμα από πρατήριο καυσίμων κοντά στη Villers στη βόρεια Aisne. Στη συνέχεια έφυγαν με ένα Renault Clio με κατεύθυνση προς το Παρίσι. Σημειώνεται ότι οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τον πρατηριούχο ο οποίος είπε πως τα αδέλφια Κουισί είναι βαριά οπλισμένα και πως έχουν καλάσνικοφ και εκτοξευτές ρουκετών.

cegrab-20150108-141231-380-1-762x428.jpg

Ωστόσο, πριν από λίγο, μετέδωσαν ότι οι δύο ύποπτοι παράτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε έναν δρόμο, 80 χλμ πριν από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Στο σημείο στο οποίο άφησαν το αυτοκίνητό τους οι δράστες έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έπειτα από έρευνες στο ΙΧ εντοπιστήκαν σύμφωνα με πληροφορίες μολότοφ και σημαίες τζιχαντιστών!

Ενδιαφέρον επίσης, παρουσιάζει πως οι αρχές έχουν διακόψει δύο φορές σήμερα την κίνηση των τρένων στο σταθμό Gare Du Nord, αλλά και του προαστιακού RER, έπειτα από πληροφορίες για ύποπτα δέματα που φαίνονταν να είναι εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Η τηλεόραση BFM μεταδίδει πως ελικόπτερα της γαλλικής αστυνομίας πετούν πάνω από την πρωτεύουσα στην προσπάθεια των αρχών να συλλάβουν τους δράστες.
XmC42gpdR7mVfFBLP6ki_cegrab-20150108-101743-139-1.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι 2 ύποπτοι για την επίθεση στο Charlie Hebdo λήστεψαν βενζινάδικο και επιστρέφουν στο Παρίσι

Νέες επιθέσεις σκορπίζουν φρίκη στη Γαλλία: Νεκρή μία αστυνομικός-Στόχοι χώροι λατρείας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top