Γαλλικά ΜΜΕ: ταυτοποιήθηκαν οι 3 δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo!

Οι δυο είναι αδέλφια και ο τρίτος 18 χρόνων

Γαλλικά ΜΜΕ: ταυτοποιήθηκαν οι 3 δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo!

Με έκτακτα δελτία ειδήσεων διακόπτουν συνεχώς τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης αφού οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι τρεις ύποπτοι ταυτοποιήθηκαν από την γαλλική αστυνομία, αλλά δεν έχου�� συλληφθεί.

Πρόκειται για δύο αδέρφια ηλικίας 32 και 34 ετών, τα οποία φέρονται να είναι εκείνα που έσπειραν τον θάνατο, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους δέκα.

Τα δύο αδέλφια είναι γαλλοαλγερινής καταγωγής, ενώ, ο τρίτος από τους δράστες είναι 18 ετών και μάλλον άστεγος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια έχουν γεννηθεί στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας ενώ φέρονται να έχουν επιστρέψει από τη Συρία το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ η Liberation ανέφερε ότι οι τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, ωστόσο οι γαλλικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν τη σύλληψη.

Το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών, μάλιστα, συνιστά προσοχή στην μετάδοση των ειδήσεων.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες είναι οι Σαϊντ Κουατσί, Σείρφ Κουατσί και Χαμίντ Μουράντ, ενώ, φέρεται να είχαν αφήσει τις ταυτότητές τους στο όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σημείο της αιματηρής επίθεσης.

BGK3AXHF.jpg
Y8Z9W1SW.jpg
Την ίδια ώρα ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ ανακοίνωσε ότι η αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία συνεργάζεται με τις δυνάμεις ασφαλείας της Γαλλίας ώστε να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της πολύνεκρης επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τριήμερο πένθος στην Γαλλία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο περιοδικό Charlie Hebdo!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top