Βγαλμένο από ταινία: σε αυτή την παραλία βρίσκεται ένα γραμματοκιβώτιο γεμάτο με επιστολές!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

Βγαλμένο από ταινία: σε αυτή την παραλία βρίσκεται ένα γραμματοκιβώτιο γεμάτο με επιστολές!

​Κι όμως δεν είναι φωτογραφίες από κάποια ταινία, υπάρχει στα αλήθεια μια παραλία «παρθένα» και απομακρυσμένη, στο νότιο-δυτικό άκρο της Βόρειας Καρολίνας, στην Αμερική, όπου βρίσκεται ένα γραμματοκιβώτιο γεμάτο με επιστολές, προσωπικές ιστορίες, προσευχές που άφησαν πίσω τους χιλιάδες ανώνυμοι ταξιδιώτες.

kindred-spirit-mailbox-2[6].jpg
Το Bird Island των 1300 στρεμμάτων βρίσκεται στην μέση του πουθενά και χιλιάδες τουρίστες από όλον τον κόσμο το επισκέπτονται!

kindred-spirit-mailbox-6[6].jpg

Το γραμματοκιβώτιο είχε εγκατασταθεί από τον Frank Nesmith και την πρώην φίλη του σε αυτή την απομακρυσμένη τοποθεσία πριν από 35 χρόνια. Άφησαν ένα σημειωματάριο στο εσωτερικό, ελπίζοντας πως οι άνθρωποι θα άφηναν κάποιο μήνυμα. Όμως σίγουρα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έβρισκαν τόση ανταπόκριση.

kindred-spirit-mailbox-1[2].jpg

Τα περισσότερα από τα μηνύματα που άφησαν πίσω τους οι ταξιδιώτες είναι για την αγάπη, την οικογένεια και την ελπίδα:

«Αγαπητή «Αδελφή ψυχή». Τι όμορφο πρωινό! Είμαι τόσο ευγνώμων για την ζωή μου».

«Αφιερωμένο στην αγαπημένη, γλυκιά και όμορφη γυναίκα μου. Ο Θεός σε πήρε στον παράδεισο. Σε σκέφτομαι κάθε στιγμή. Μου λείπεις όλο και περισσότερο».

«Αγαπητή «Αδελφή ψυχή», ήμουν έτοιμη να επισκεφτώ τον πατέρα μου, ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά μου πριν από 50 χρόνια. Έμαθα που ζει τώρα, οδήγησα μέχρι το σπίτι του, αλλά δεν μπορούσα να βγω έξω από το αυτοκίνητο για να τον δω».
kindred-spirit-mailbox-7[3].jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top