Σφάχτηκαν μεταξύ τους μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους (Εικόνες)

Ο καυγάς του ζευγαριού βγήκε εκτός ορίων

Σφάχτηκαν μεταξύ τους μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους (Εικόνες)

​Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίχθηκε ένα καυγάς ανάμεσα σε έναν 44χρονο και την 29χρονη σύζυγο του στην κωμόπολη της Ιρλανδίας, Κίλντισαρτ.

Το πιο συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι αλληλομαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, μπροστά στα αθώα ματάκια των δυο τους παιδιών, ηλικίας 3 και 5 ετών.

clare4.jpg
Η αστυνομία και η πυροσβεστική, βρίσκονταν στη συγκεκριμένη γειτονιά, για να αντιμετωπίσουν μια φωτιά σε ένα κατάστημα, όταν ξαφνικά μια αιμόφυρτη γυναίκα βγήκε από μια κοντινή πολυκατοικία και κατέρρευσε μπροστά στην είσοδο.

Αμέσως έσπευσαν να την βοηθήσουν ενώ παράλληλα κάλεσαν και ασθενοφόρο. Παρά όμως τις προσπάθειες όλων, η γυναίκα, η οποία ήταν μαχαιρωμένη στο στέρνο και το λαιμό της, άφησε τελικά την τελευταία της πνοή, πριν προλάβει να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Deaths-Kildysart-1.jpg
Το δράμα όμως δεν τελείωσε εκεί… Οι αστυνομικοί πριν προλάβουν να ξεπεράσουν το πρώτο σοκ του θανάτου της γυναίκας, άκουσαν το κλάμα ενός παιδιού από κάποιο κοντινό σπίτι και έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Έκπληκτοι ανακάλυψαν έναν άνδρα, ο οποίος ήταν ήδη νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Οι γείτονες, οι οποίοι είχαν κατέβει στο δρόμο να δουν τι συνέβαινε, έβλεπαν έντρομοι, αυτά που εκτυλίσσονταν μπροστά τους. Όταν όμως είδαν ότι οι αστυνομικοί κατέβασαν από το διαμέρισμα δυο παιδάκια, ηλικίας 5 και 3 ετών, πλημμύρησαν με οργή!

Deaths-Kildysart-2.jpg
Αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν ψάχνουν για κάποιον τρίτο εμπλεκόμενο, καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για καυγά μεταξύ του ζευγαριού, που ξέφυγε πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.

Παρ' όλα αυτά εκδόθηκε ανακοίνωση που καλεί οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να τηλεφωνήσει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top