ΕΛΛΗΝΙΔΑ η σύντροφος του τζιχαντιστή του Σίδνεϊ

Στο φως ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ βίντεο στο οποίο ομολογεί ότι είναι τρομοκράτης

ΕΛΛΗΝΙΔΑ η σύντροφος του τζιχαντιστή του Σίδνεϊ

​Ελληνικής καταγωγής είναι η σύντροφος του τζιχαντιστή, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο σε καφετέρια στο Σίδνεϊ και μάλιστα η ίδια έχει ανεβάσει στο YouTube μια σειρά από βιντεάκια που πλημμυρίζουν μίσος και στα οποία η ίδια παραδέχεται ότι είναι τρομοκράτισσα.

gynaika1.jpg

Πρόκειται για την 35χρονη, Αμιράχ Ντρούδη, η οποία πριν ασπαστεί το Ισλάμ ονομαζόταν, Αναστασία Ντρούδη και χθες έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά την λήξη της ομηρίας σε καφέ στο Σίδνεϊ, όταν η αστυνομία επενέβη και σκότωσε τον σύντροφό της, Μαν Χαρόν Μονίς μετά από 17 ώρες πολιορκίας.

Η Ντρούδη μάλιστα σε βίντεο που ανέβηκε στο YouTube στις 17 Ιανουαρίου 2009 και έχει ήδη 2.193 views, είχε αυτοχαρακτηριστεί «τρομοκράτισσα», ενώ κατηγορεί τις γυναίκες που έπεσαν θύματα βιασμού ότι οι ίδιες φταίνε που βιάστηκαν. Σε ανάλογα βίντεο μίσους η 35χρονη Ελληνίδα ομογενής εκφράζει την ικανοποίησή της για το Ολοκαύτωμα και την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης και επιτίθεται στα δυτικά ΜΜΕ για την άδικη προπαγάνδα εναντίον των Μουσουλμάνων.

gynaika2.jpg

Η Αμιράχ Ντρούδη, έχει κατηγορηθεί επίσης για την δολοφονία της πρώην συζύγου του Μονίς και έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση, ενώ και ο ίδιος είχε κατηγορηθεί για συνεργεία στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας, η οποία είχε μαχαιρωθεί και πυρποληθεί.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο Μονίς είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Την πρώτη του σύζυγο και τα δύο του παιδιά τους εγκατέλειψε στο Ιράν όταν αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα, όπου τον καταδίωκε το ιρανικό καθεστώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από 14 χρ��νια, το Ιράν είχε ζητήσει την έκδοσή του από την Αυστραλία, όμως η κυβέρνηση της χώρας αρνήθηκε και του παρείχε πολιτικό άσυλο γιατί θα κινδύνευε η ζωή του.

gynaika3.jpg

Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει την απορία γιατί ο άνθρωπος αυτός που αιματοκύλησε το Σίδνεϊ δεν ήταν σε καμία λίστα παρακολούθησης για τρομοκρατική δράση.

Ερωτήματα μάλιστα προκαλεί και το γεγονός, πώς ο Μονίς ήταν ελεύθερος με εγγύηση και είχε στην κατοχή του βαρύ οπλισμό, παρά το γεγονός ότι είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

gynaika4.jpg

Η Αμιράχ ή Αναστασία Ντρούδη προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον θάνατο του συντρόφου της και την δράση του. Το σίγουρο είναι ότι η αστυνομία κάνει πλέον φύλλο και φτερό ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διάφορα έγγραφα που κατέσχεσε από το διαμέρισμα, όπου διέμενε το ζευγάρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top