Πέπλο μηστηρίου καλύπτει 5 αυτοκτονίες εκατομμυριούχων στο Λονδίνο

Η αστυνομία εξετάζει το να συνδέονται μεταξύ τους

Πέπλο μηστηρίου καλύπτει 5 αυτοκτονίες εκατομμυριούχων στο Λονδίνο

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις αυτοκτονίες πέντε εκατομμυριούχων στο Λονδίνο που ίσως ��αι συνδέονται μεταξύ τους. Μάλιστα η βρετανική Telegraph τις χαρακτηρίζει «κλειστό δαχτυλίδι θανάτου.»

Η πιο πρόσφατη είναι η αυτοκτονία του 52χρονου πολυεκατομμυριούχου Scot Youngο οποίος βρέθηκε στις 10 Δεκεμβρίου καρφωμένος στα κάγκελα της περίφραξης του κτιρίου όπου βρίσκεται το πολυτελές του διαμέρισμα. Σύμφωνα με το πόρισμα, ο Young πήδηξε στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Φίλοι και συγγενείς του 52χρονου καταγγέλλουν πως η αυτοκτονία του Young, συνδέεται με τέσσερις ακόμη αυτοκτονίες πολυεκατομμυριούχων, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών. Μάλιστα είχαν και σχέση μεταξύ τους, καθώς ήταν φίλοι και συνεργάτες.

762641_JS52663423.jpg
Επιπλέον, όπως λένε στην αστυνομία πίσω από τους θανάτους βρίσκεται η τουρκική ή η ρώσικη μαφία ενώ ο 52χρονος είχε εξομολογηθεί πως δεχόταν απειλές για τη ζωή του.

Ένα περίπου μήνα πριν, ο 53χρονος Johnny Elichaoff, αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από την οροφή ενός εμπορικού κέντρου στο δυτικό Λονδίνο.

Τον περασμένο Μάρτιο, νεκρός βρέθηκε και ο Ρώσος ολιγάρχης Boris Berezovsky, ο οποίος συνδεόταν επιχειρηματικά με τον Young.

Νεκροί βρέθηκαν και οι Robert Curtis και Paul Castle. Αυτοί φέρεται να αυτοκτόνησαν πηδώντας στις γραμμές του τρένου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top