HOT: ΔΕΙΤΕ τη πιο ΣΕΞΙ Ουκρανή Πολιτικό!

Καλλονή ετών… 24

HOT: ΔΕΙΤΕ τη πιο ΣΕΞΙ Ουκρανή Πολιτικό!

​Είναι ψηλή, ξανθιά, έχει αγγελικό πρόσωπο και θεϊκό κορμί. Ο λόγος για την –μόλις- 24 ετών Alain Kosheleva, η οποία ήρθε για να ταράξει τα νερά της πολιτικής σκηνής της Ουκρανίας. Από τότε που ο ηγέτης του Ριζοσπαστικού Κόμματος της χώρας την ανακάλυψε, είναι το πρόσωπο που απασχολεί σε καθημερινή βάση τα τοπικά ΜΜΕ.

τθί.jpg
Τι κι αν το πρόσφατα εκλεγμένο κοινοβούλιο της Ουκρανίας είναι πολύ απασχολημένο αυτές τις μέρες με τον εν εξελίξει πόλεμο στην ανατολική Ουκρανία, τα οικονομικά προβλήματα, τους εξτρεμιστές, την εξωτερική πολιτική και πολλά περισσότερα; Όπως βλέπετε, οι ντόπιοι έχουν βρει έναν πολύ γοητευτικό λόγο για να κρατήσουν το ενδιαφέρον για το νομοθετικό σώμα ζωντανό, με την πιο νέα και πιο όμορφη πολιτικό της χώρας.

untitled.jpg

Πάντως εκείνη, η οποία έχει πτυχίο από το Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Kharakiv National - προκάλεσε σκάνδαλο στις 27 Νοεμβρίου, όταν δεν μπορούσε να απαντήσει σε βασικές ερωτήσεις δημοσιογράφ��ν σχετικά με το πολιτικό σύστημα της Ουκρανίας. Είπαμε, δεν τα δίνει όλα ο Θεός…

kafjfasl1.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top