ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ εξομολόγηση παιδόφιλου: «Νιώθω έλξη για 4χρονα κορίτσια!»

Ζητάει βοήθεια μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ εξομολόγηση παιδόφιλου: «Νιώθω έλξη για 4χρονα κορίτσια!»

​Ανατριχίλα και αηδία προκαλεί ένας αυτοαποκαλούμενος παιδόφιλος, ο 39χρονος Έντι, ο οποίος ομολόγησε σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ ότι από τα 20 του νιώθει έλξη ακόμα και για 4χρονα κορίτσια χωρίς όμως να έχει «πειράξει» ποτέ κάποια ανήλικη!

Αναφέροντας ότι νιώθει έλξη και για γυναίκες, ο Έντι απευθύνθηκε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε μια προσπάθεια να ζητήσει βοήθεια ώστε να μη γίνει ποτέ εγκληματίας.

«Οι άνθρωποι πιθανότατα να πουν γιατί δεν τον έχουν κλείσει κάπου. Θα έπρεπε να τον σκοτώσουμε. Δεν θα τρέξω μακριά από εσάς και αν αυτό θέλετε να μου κάνετε, κάντε το. Το να κακοποιείς παιδιά δεν είναι αποδεκτό. Το να βλέπεις παιδική πορνογραφία δεν είναι αποδεκτό. Οι άνθρωποι όμως περιμένουν μέχρι να κάνεις κάτι κακό για να σε βοηθήσουν αντί να πουν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αλλά αν δεν έχεις αυτή τη βοήθεια, δεν έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις μπροστά και να πεις "κοιτάξτε, έχω πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Τι αλλάζουμε; Τίποτα», υποστηρίζει στον υπεύθυνο του ντοκιμαντέρ.

Στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το Channel 4, ο Έντι γνωρίζει τον 49χρονο Ίαν που κακοποιήθηκε από δάσκαλό του όταν ήταν παιδί και του λέει ότι «πριν από μερικά χρόνια, πιθανότατα να είχα προσπαθήσει να σε σκοτώσω»!

Στο ντοκιμαντέρ προτείνεται η αγωγή και η θεραπεία για εκείνους που το παραδέχονται ανοιχτά παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν έχουν διαπράξει σεξουαλικά αδικήματα, ενώ υπογραμμίζεται ότι απαιτούνται ριζικές αλλαγές για την προστασία των παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top