Αν είναι δυνατόν:30χρονη υπάλληλος σχολείου ζητούσε από 9χρονο να κλεφτούν και να κάνουν παιδιά

Του έγραφε ερωτικά ραβασάκια

Αν είναι δυνατόν:30χρονη υπάλληλος σχολείου ζητούσε από 9χρονο να κλεφτούν και να κάνουν παιδιά

​Μια 30χρονη, η οποία δούλευε στο κυλικείο ενός δημοτικού σχολείου κοντά στο Περιγκέ ,είχε ερωτευθεί έναν 9χρονο μαθητή!!!

Και αν αυτό σας ακούγεται αρρωστημένο, που να διαβάσετε και την συνέχεια… Η ερωτοχτυπημένη γυναίκα, έγραφε ερωτικές επιστολές στο αγοράκι, στις οποίες προσπαθούσε να τον πείσει να το «σκάσει» από το σπίτι του και να κλεφτούν για να ζήσουν μαζί.

Η αδίστακτη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, είχε στείλει περισσότερα από 20 ερωτικά γράμματα… Του έγραφε πόσο ερωτευμένη ήταν μαζί του, πόσο ήθελε να κάνει τα παιδιά του και πως το πιο μεγάλο της όνειρο είναι να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους!!! Μάλιστα, σε όλα τα γράμματα, ζωγράφιζε καρδούλες, για να δώσει έναν αέρα λίγο πιο ρομαντικό!

Όλα αποκαλύφθηκαν, μια μέρα που ο μικρούλης γύρισε από το σχολείο πανικόβλητος, μιας και φοβόταν ότι η 30χρονη θα τον κλέψει! Τότε, ξέσπασε σε κλάματα και τα είπε όλα στην μητέρα του, ενώ στην συνέχεια της έδειξε και τα γράμματα.

Οι εξοργισμένοι γονείς του παιδιού κατέθεσαν αμέσως μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου κάτω των 15 ετών. Εκείνη παραδέχτηκε τον έρωτα της για τον ανήλικο καθώς και την αποστολή των ερωτικών γραμμάτων.

Η εισαγγελία διέταξε να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, όμως οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η 30χρονη δεν έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια και η υπόθεση έκλεισε με μια απλή «σύσταση» προς τη συντάκτρια των επιστολών.

Όταν η οικογένεια είδε ότι η δράστης δεν τιμωρήθηκε, αποφάσισε να μετακομίσει, όπως κι έκανε. Το αγοράκι παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ οι γονείς του, πριν λίγες μέρες, προχώρησαν σε δεύτερη μήνυση, για να βρουν το δίκιο τους.

«Εγώ θέτω ένα απλό ερώτημα: εάν επρόκειτο για έναν άνδρα που έγραφε παρόμοιες επιστολές σε ένα παιδί 9 ετών, πιστεύετε ότι η αντίδραση της δικαιοσύνης θα ήταν ίδια;» είπε η δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στην εφημερίδα Sud Ouest.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top