Δείτε την Μισέλ Ομπάμα όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Χορεύει με ένα… γογγύλι στο χέρι!

Το βίντεο που κάνει θραύση στα social media

Δείτε την Μισέλ Ομπάμα όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Χορεύει με ένα… γογγύλι στο χέρι!

​Η Μισέλ Ομπάμα ξέρει πώς να τραβάει τα βλέμματα αλλά κυρίως ξέρει τι σημαίνει σωστή διατροφή!

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας και ενώ συνεχίζει την καμπάνια της υπέρ της υγιεινής διατροφής «ανέβασε» ένα βίντεο, μέσω της εφαρμογής Vine και έκανε μικρούς και μεγάλους να παραμιλούν.

obama1_26.jpg
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας το hashtag #AskTheFirstLady, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει στο ρυθμό Αμερικανού ράπερ Lil Jon, κρατώντας στο χέρι της ένα γογγύλι (λαχανικό που ανήκει στην ίδια οικογένεια με το λάχανο), δίνοντας παράλληλα συμβουλές για υγιεινή διατροφή στο κοινό.

obama2_23.jpg
Όπως καταλαβαίνετε, επικράτησε ο κακός χαμός από like και share, με το βίντεο να συγκεντρώνει περίπου πέντε εκατομμύρια views μέσα σε έξι ώρες!!! Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσουν τα ξένα μέσα να αναρωτιούνται μήπως η Μισέλ είναι πιο δημοφιλής από τον σύζυγο της, Μπάρακ Ομπάμα.

obama3_12.jpg
Η ίδια αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της λαχανικό είναι η γλυκοπατάτα, ενώ παρότρυνε τα παιδιά να τρώνε λαχανικά. Πάντως, η προεδρική οικογένεια τρώει υγιεινά καθώς εκείνη έχει φτιάξει τον δικό της λαχανόκηπο στο Λευκό Οίκο με περισσότερα από τριάντα είδη λαχανικών.

obamaa.jpg
Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top