ΤΕΡΜΑ η δωρεάν τουαλέτα, τα σωσίβια και τα καθίσματα στις αεροπορικές εταιρείες!

Οι υπέρβαροι θα πληρώνουν παραπάνω;

​Όσοι ταξιδεύετε συχνά με αεροπλάνο θα διαπιστώσετε μια αλλαγή… Ξεχάστε την δωρεάν τουαλέτα, τα σωσίβια και τα καθίσματα! Ναι καλά διαβάσατε!

Σχεδόν όλες οι αεροπορικές εταιρείες οδηγούνται στη λογική του μικρότερου δυνατού κόστους, έτσι στα πλάνα που κάνουν για το κοντινό μέλλον, περιλαμβάνονται ουκ ολίγες αλλαγές εις βάρος των ταξιδιωτών.

Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι ανέκδοτο το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα καταργήσ��υν τα καθίσματα και θα χρεώνουν παραπάνω τους παχύσαρκους πελάτες!!!

1411057543910_wps_2_john_jackson_tries_out_it.jpg
Όμως να που τώρα θα γίνει πραγματικότητα!

Με εξαίρεση τους πελάτες της πρώτης θέσης που θα διατηρήσουν κάποια από τα τωρινά προνόμιά τους, όλοι οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα πως το ταξίδι με αεροπλάνο δεν θα είναι απαραίτητα μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

1411057621297_wps_3_a_close_up_of_an_overweig.jpg
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κλασικές θέσεις επιβατών αλλάζουν για να εξοικονομηθεί χώρος και γίνονται πιο στενές με τον επιβάτη να μοιάζει περίπου σαν να είναι όρθιος.

Η πρώτη εταιρεία που σκέφτηκε αυτή την πατέντα ήταν η Ryanair.

Πάντως, μια εταιρεία ήδη έχει κατασκευάσει τη συγκεκριμένη φόρμα καθίσματος ευελπιστώντας πως πολύ σύντομα δεν θα προλαβαίνει τις παραγγελίες.

Πιο ακριβά θα είναι και τα εισιτήρια για τους πελάτες που... τρώνε όλο το φαγητό τους

Οι ειδικοί των πτήσεων λένε πως κάθε κιλό κοστίζει, άρα οι υπέρβαροι αναμένεται να πληρώνουν κάτι παραπάνω στο εισιτήριό τους, επειδή ακριβώς δεν μπορούν να καθίσουν σε μια μόνο θέση, άρα πιάνουν περισσότερο χώρο από κάποιους άλλους.

Υπάρχουν, όμως, σχέδια και για παραπάνω περικο��ές:

Για παράδειγμα η Jazz που ανήκει στην Air Canada αφαίρεσε όλα τα σωσίβια για να γλιτώσει βάρος!!!

Υπάρχουν ακόμα σκέψεις να πάψει η χρήση της τουαλέτας να είναι δωρεάν! Έτσι αν κάποιος επιβάτης επείγεται να πάει στην τουαλέτα, θα πρέπει να έχει χρήματα αλλιώς...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top