ΑΡΡΩΣΤΟ: Μαγείρεψε το σκυλί της πρώην του και μετά της έκανε το… τραπέζι!

Ήθελε να πάρει εκδίκηση

ΑΡΡΩΣΤΟ: Μαγείρεψε το σκυλί της πρώην του και μετά της έκανε το… τραπέζι!

​Έναν ανατριχιαστικό τρόπο βρήκε ένας 34χρονος για να εκδικηθεί την πρώην του κοπέλα.

Σύμφωνα με την γυναίκα, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά, ο Ράιαν Έντι Γουετενπούφ, άρπαξε το σκυλάκι της κρυφά, το έσφαξε, το μαγείρεψε και στη συνέχεια της το σέρβιρε για δείπνο.

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Αυγούστου, όταν το ζευγάρι είχε έναν άγριο καυγά. Εκείνος εκνευρισμένος την χτύπησε και η κοπέλα απελπισμένη έφυγε από το διαμέρισμα από την πίσω πόρτα τρέχοντας. Όταν γύρισε, ο ίδιος έλειπε αλλά είχε πάρει μαζί του και το σκυλάκι της, τον Μπέαρ. Στις αρχές του Σεπτέμβρη, το πρώην ζευγάρι ξαναμίλησε και αποφάσισε να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια.

tmp_cover_F8B89292.jpg
Τότε, εκείνος μαγείρεψε ένα γεύμα για τους δυο τους, το οποίο είχε ως βασικό πιάτο το κρέας. Δυο μέρες μετά, ο 34χρονος της έστειλε μήνυμα στο οποίο την ρωτούσε αν είχε καλή γεύση ο σκύλος της, αναφερόμενος στο γεύμα που ο ίδιος είχε μαγειρέψει.

Και δεν σταμάτησε εκεί, αφού την περασμένη Πέμπτη άφησε μια μικρή σακούλα έξω από την πόρτα του σπιτιού της, η οποία είχε μέσα δύο σκυλίσιες πατούσες που ανήκαν στο κατοικίδιο της.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη έκανε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία λίγες ��ρες αργότερα τον συνέλαβε. Ο άρρωστος άνδρας παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα και ότι άφησε την τσάντα με τις πατούσες στο σπίτι της αλλά αρνήθηκε ότι σκότωσε και μαγείρεψε το σκυλί.

Η εγγύηση του ορίστηκε στις 250.000 δολάρια, ενώ κατηγορείται για οικιακή βία, παράνομη φυλάκιση, παρακολούθηση και κακομεταχείριση ζώου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top