ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: κατέρρευσε 13όροφο κτίριο στη Γάζα!

11 παιδιά τραυματίστηκαν

ΒΙΝΤΕΟ που κόβει την ανάσα: κατέρρευσε 13όροφο κτίριο στη Γάζα!

​Κλιμακώνει το Ισραήλ τις αεροπορικές του επιδρομές κατά της Χαμάς βομβαρδίζοντας ψηλά κτίρια της Γάζας, στα οποία όμως ζουν και πολλοί άμαχοι.

Ο 13όροφος πύργος Ζαφέρ στο κέντρο της πόλης της Γάζας κατέρρευσε αφού προηγουμένως είχε κτυπηθεί από ισραηλινούς πυραύλους. Αμέσως τεράστιες πύρινες μπάλλες υψώθηκαν πάνω από το σημείο και το κτίριο κατέρρευσε δημιουργώντας ένα πυκνό σύννεφο καπνού.

Ισραηλινή στρατιωτική εκπρόσωπος δήλωσε πως το 13ώροφο κτίριο, το οποίο κατέρρευσε πλήρως, χρησιμοποιείτο ως κέντρο διοίκησης από μαχητές της Χαμάς.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν όμως ότι στο κτίριο έμεναν 44 οικογένειες. 22 άνθρωποι μεταξύ των οποίων 11 παιδιά και πέντε γυναίκες τραυματίστηκαν.

Ενα κτίριο με καταστήματα τυλίχθηκε επίσης στις φλόγες μετά από άλλη ισραηλινή αεροπορική επιδρομή. Σήμερα οι ισραηλινοί έπληξαν άλλο ένα πενταώροφο κτίριο στα δυτικά της πόλης της Γάζας.

Οι ισραηλινοί ισοπέδωσαν κι ένα επτάωροφο κτίριο τραυματίζοντας επτά ανθρώπους.

Ενα παιδί 18 μηνών θύμα των σημερινών ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών κηδεύτηκε ενώ στην ίδια επίθεση σκοτώθηκε κι ένας 17χρονος παλαιστίνιος.

Τα σχολεία στα Γάζα ανοιξαν σήμερα αλλά οι μαθητές λείπουν από αυτά,αφού έχουν γεμίσει από πρόσφυγες.

Οι παλαιστίνιοι συνεχίζουν την εκτοξευση ρουκετών και βλημάτων όλμων κατά του Ισραήλ.Μια από τις επιθέσεις τους προκάλεσε τον τραυματισμό τριών ισραηλινών στο πέρασμα του Ερέζ.μιντιστ

Δεκάδες ισραηλινοί παρακολούθησαν όμως και την κηδεία του 4χρονου αγοριού που σκοτώθηκε την Παρασκευή από βημα όλμου που εκτοξευθ��κε από τη Γάζα.

Ηταν το πρώτο παιδί που σκοτώνεται στο Ισραήλ. Στη Γάζα έχουν σκοτωθεί στη διάρκεια των επιχειρήσεων τουλάχιστον 480.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top