Εμείς στην μαρμάγκα και οι πρίγκιπες και οι βασιλιάδες κάνουν ζωάρα στην… Μαγιόρκα!

Οι διακοπές των γαλαζοαίματων (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμείς στην μαρμάγκα και οι πρίγκιπες και οι βασιλιάδες κάνουν ζωάρα στην… Μαγιόρκα!

​Στην εξωτική Μαγιόρκα κάνει τις βουτιές του ο πρίγκιπας Χάρι. Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, έχοντας στο πλευρό αγαπημένους φίλους του και μια καστανόξανθη καλλονή άγνωστης ταυτότητας!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Χάρι και την παρέα του μέσα σε ένα φουσκωτό να κάνουν θαλάσσια βόλτα, μάλιστα πηγή του περιοδικού People αναφέρει πως ο γαλαζοαίματος (σε αντίθεση με άλλες φορές) διασκέδασε ήσυχα και ήρεμα!

Από την Μαγιόρκα ξεκίνησε τις διακοπές του και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίθια μαζί με τις δύο κόρες τους.

Όπως θα δείτε και στο ΒΙΝΤΕΟ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πόζαραν τα πρωινά χαρούμενα και χαμογελαστά έξω από την θερινή κατοικία τους, ενώ τα βράδια ντυμένοι casual έκαναν βόλτες στο νησί.

Όσο για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλεντον, οι δύο τους μαζί με τον μονάκριβο γιο τους πρίγκιπα Γεώργιο πέταξαν μέχρι την Σκωτία. Εκεί επισκέφτηκαν το κάστρο Μπαλμόραλ, έκαναν ιππασία, ποδηλασία και πικ νίκ!

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top