Ιταλία: Αμερικανοί στρατιώτες βίασαν και ξυλοκόπησαν ιερόδουλη που ήταν έγκυος 6 μηνών

Υπηρετούν σε μονάδα αλεξιπτωτιστών

Ιταλία: Αμερικανοί στρατιώτες βίασαν και ξυλοκόπησαν ιερόδουλη που ήταν έγκυος 6 μηνών

​Συγκλονισμένη είναι η Ιταλία από την είδηση ότι δύο Αμερικανοί στρατιώτες, βίασαν και χτύπησαν μια ιερόδουλη, η οποία διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στις αρχές του Ιουλίου, στη πόλη Βιντσέντσα, της βόρειας Ιταλίας και οι δύο κατηγορούμενοι θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας.

Μάλιστα, ο υπουργός, Αντρέα Ορλάντο, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Οι δύο στρατιώτες θα δικαστούν στην Ιταλία. Η απόφαση αυτή είναι οριστική».

Οι δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, που υπηρετούν σε μια μονάδα αλεξιπτωτιστών που εδρεύει στη Βιντσέντσα, συνελήφθησαν την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, οι φερόμενοι ως δράστες, απήγαγαν και βίασαν την άτυχη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια την ξυλοκόπησαν και την εγκατέλειψαν σε ένα χωράφι, κλέβοντας της, μάλιστα και το πορτοφόλι.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τους, έπειτα από καταγγελία της ίδιας, η οποία είχε συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν.

«Ζουν στην Ιταλία, οφείλουν να σέβονται τους ιταλικούς νόμους. Αυτοί που παραβιάζουν τους κανόνες πρέπει να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνέπειες με τους Ιταλούς πολίτες», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Σημειώνεται ότι οι δύο αλεξιπτωτιστές που συνελήφθησαν βρίσκονται υπό κράτηση στη φυλακή Ντελ Ντιν στη Βιντσέντσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top