Σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος

Διεκδικεί τον θρόνο από τον Φίλιππο ΣΤ΄

Σερβιτόρος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του τέως βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος

​Ένας ακόμα πονοκέφαλος προστίθεται για τον τέως πλέον βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, αφού ένας 58χρονος σερβιτόρος, ο οποίος εδώ και χρόνια υποστηρίζει ότι είναι νόθος γιος του, διεκδικεί τώρα τον θρόνο.

Ο 58χρονος Αλμπέρτ Σόλα εδώ και αρκετό καιρό φωνάζει ότι είναι ο καρπός του παράνομου έρωτα του Χουάν Κάρλος με μία από τις 1.500 ερωμένες που είχε στο παρελθόν.

Μάλιστα ζητά επιτακτικά από το τέως βασιλιά της Ισπανίας να υποβληθεί σε εξέταση DNA, η οποία και θα αποδείξει πως είναι ο πατέρας του και πως τελικά εκείνος είναι ο πρωτότοκος γιος που δικαιούται το στέμμα!

Ο Σόλα εργάζεται σε ένα μπαρ της επαρχίας Τζερόνα και ο μισθός του είναι 800 ευρώ το μήνα. Είναι τόσο αποφασισμένος δε να αποδείξει ότι είναι γιος του τέως βασιλιά, που όπως λέει, αν δεν δεχθεί ο Χουάν Κάρλος θα ζητήσει να γίνει τεστ DNA στην τέφρα του πατέρα του, ο οποίος είναι θαμμένος στην βασιλική αγροτική έπαυλη.

Ο 58χρονος ισχυρίζεται ότι μετά τη γέννησή του χωρίστηκε από τη μητέρα του και υιοθετήθηκε από μια οικογένεια αγροτών στις Βαλεαρίδες Νήσους.

Το 2001 ανακάλυψε ότι είναι γιος της Μαρίας Μπαχ Ραμόν, που ήταν κόρη πλούσιας οικογένειας τραπεζιτών από την Καταλονία και η οποία υπήρξε όπως ισχυρίζεται ερωμένη του Χουάν Κάρλος.

Η βιολογική του μητέρα δεν τον γνώρισε ποτέ, αφού οι συγγενείς της είπαν ότι το μωρό της γεννήθηκε νεκρό. Ο Σόλα υποστηρίζει τώρα ότι ο δικαστής ήταν εκείνος που του είπε ότι ο Χουάν Κάρλος είναι ο πατέρας του, όμως εκείνος αρνείται να υποβληθεί σε εξέταση DNA.

Πάντως δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται ότι είναι το νόθο παιδί του Χουάν Κάρλος. Και μια Βελγίδα μασέζ, η Ίνγκριντ Σαντιό, υποστηρίζει ότι είναι κόρη του τέως βασιλιά της Ισπανίας. Η Σαντιό έχει υποβληθεί και σε τεστ DNA με τον Σόλα και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν 91% πιθανότητες να είναι αδέλφια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top