Ο ΚΟΥΚΛΟΣ φυλακισμένος είναι παντρεμένος,μπαμπάς και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τον χαμό που έχει προκαλέσει

Δείτε πως ήταν παλιά-Έδωσε συνέντευξη

Ο ΚΟΥΚΛΟΣ φυλακισμένος είναι παντρεμένος,μπαμπάς και ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τον χαμό που έχει προκαλέσει

Μετά τα «εγκεφαλικά» που προκάλεσαν στον γυναικείο πληθυσμό οι φωτογραφίες του φυλακισμένου Τζέρεμι Μικς, οι οποίες δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της αστυνομίας της Καλιφόρνια στο Facebook, ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τις φυλακές στο κανάλι ABC's News 10.

meeks4.jpg
Όμως τα νέα για τα κορίτσια που τρελαίνονται για εκείνον είναι ''δυσάρεστα'' αφού σύμφωνα με τα διεθνή δίκτυα, ο 30χρονος είναι παντρεμένος με παιδί!

meeks6.jpg

meeks10.jpg
Εδώ είναι με τον γιο του

meeks.jpg

screen-shot-2014-06-20-at-12-33-35-pm.jpg
«Εκτιμώ όλη την προσοχή, αλλά θέλω να ξέρετε ότι αυτό δεν είμαι εγώ στην πραγματικότητα. Δεν είμαι διάσημος εγκληματίας» είπε και το ξένο δίκτυο δημοσίευσε φωτογραφίες από το παρελθόν του!

jeremy_dreamy_mcmug_meeks_a_really_bad_dude_m5.jpg

meeks2.jpg
meeks8.jpg
meeks9.jpg
Να πούμε ότι σε κάποιες από αυτές είναι άλλος άνθρωπος και σε τίποτα δεν θυμίζει την σημερινή του εικόνα… Μέχρι και χρυσά δόντια είχε…!

meeks7.jpg
Ωστόσο οι χιλιάδες θαυμάστριές του, οι οποίες παραληρούν στο facebook δεν φαίνεται να πτοούνται… αφού τα σχόλια, οι κοινοποιήσεις και τα λεγόμενα «likes» ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η φωτογραφία του Τζέρεμι έχει ξεπεράσει τα 40.000 «likes» και τα 12.000 σχόλια!

article-0-1EFAD07F00000578-934_634x443.jpg
Υπενθυμίζεται ότι ο Μικς συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη για οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία ενώ έχει ήδη εκτίσει 9 χρόνια σε φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου.

meeks5.jpg
meeksmom.jpg
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η μητέρα του Μικς Catherine Angier φέρεται να έχει δημιουργήσει τη σελίδα GoFundMe προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που έχει οριστεί ως εγγύηση για την αποφυλάκιση του γιου της.
jeremy-meeks-go-fund.jpg
tujr.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top