ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μέλος ΚΑΡΤΕΛ ναρκωτικών «διαφημίζει» τον εαυτό του μέσω Facebook

Είχε φτιάξει και επίσημη σελίδα για την οργάνωσή του με πάρα πολλούς ακολούθους

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Μέλος ΚΑΡΤΕΛ ναρκωτικών «διαφημίζει» τον εαυτό του μέσω Facebook

​Ο Μπρόλι Μπαντέρας ��ίναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη ισχυρού καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, γνωστός δολοφόνος και μέλος των «Ιπποτών του Ναού», ο οποίος δεν διστάζει να… διαφημίζει τη δουλειά του μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

narkomanis1.jpgnarkomanis2.jpg

Εκεί αναρτά φωτογραφίες του, δείχνοντας ξεκάθαρα το πρόσωπό του χωρίς να φοβάται, ενώ δεν διστάζει να ανεβάσει και φρικιαστικές φωτογραφίες με αποκεφαλισμένα πτώματα, θύματα του πολέμου των καρτέλ ναρκωτικών που μαίνεται στο Μεξικό.

Μάλιστα είχε το θράσος να φτιάξει σελίδα στο Facebook και για το καρτέλ, η οποία προσέλκυσε χιλιάδες likes, όμως το Facebook την κατέβασε, αφού αντέκειτο στους κανόνες που εφαρμόζει.

narkomanis3.jpg

Ο νεαρός εκτελεστής απροκάλυπτα δηλώνει ότι βγάζει 20.000 δολάρια το μήνα, τα οποία δίνει στη γυναίκα του για να τα ξοδέψει όπως θέλει εκείνη.

Όπως είπε μάλιστα πριν γίνει μέλος του καρτέλ ήταν πάρα πολύ ντροπαλός και πήρε αυτή την απόφαση γιατί ήθελε να… πεθάνει.

narkomanis5.jpg

Τώρα όμως που έχει γίνει διάσημος στο Facebook, απολαμβάνει το γεγονός ότι όλος ο κόσμος θέλει να του μιλήσει και να τον γνωρίσει από κοντά. Αφήστε που πλέον έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες, κάτι που δεν συνέβαινε όταν ήταν ένας… τίμιος άνδρας.

narkomanis4.jpg

«Πριν ήμουν πολύ μόνος και για μένα ήταν πολύ λυπηρό. Κανείς δεν δίνει προσοχή στα αγγελούδια, ο καθένας δίνει προσοχή στους δαίμονες, στα κακά παιδιά και καμιά γυναίκα δεν δίνει δεκάρα για τους καλούς ανθρώπους. Πριν κανείς δεν νοιαζόταν για μένα και τώρα έχω όλα τα είδη των γυναικών, κάποιες έρχονται από μακριά μόνο για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί μου, μόνο για να κάνουν σεξ μαζί μου», λέει.

narkomanis6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top