ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΥΤΟ είναι το βασανιστήριο που περιμένει την γυναίκα που αλλαξοπίστησε

Βίντεο με το μαστίγωμα μιας γυναίκας κάνει το γύρο του διαδικτύου

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: ΑΥΤΟ είναι το βασανιστήριο που περιμένει την γυναίκα που αλλαξοπίστησε

​Σε 100 μαστιγώματα έχει καταδικαστεί η Μέριαμ Ιμπραχίμ γιατί τόλμησε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με έναν Χριστιανό και ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με το μαστίγωμα μιας άλλης γυναίκας έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις.

basanistiria1.jpg

Στο βίντεο αυτό η γυναίκα κλαίει κα�� οδύρεται, παρακαλώντας τους βασανιστές της να δείξουν έλεος, ενώ εκείνοι δεν φαίνεται να την λυπούνται καθόλου και να συνεχίζουν να την μαστιγώνουν.

Τα ουρλιαχτά της σκίζουν καρδιές, όμως υπάρχουν κάποιοι που όταν την ακούν να σφαδάζει από τον πόνο απλά γελάνε.

basanistiria2.jpg

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων μετά από την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βίντεο, δήλωσαν ότι η Μέριαμ θα στιγματιστεί για μια ζωή και οι ψυχολογικές πληγές δεν θα σβήσουν ποτέ.

basanistiria3.jpg

Η γυναίκα, βρίσκεται στη φυλακή και αναρρώνει από τη γέννηση της κόρης της πριν από δύο εβδομάδες. Μαζί της στη φυλακή και ο μόλις 20 μηνών γιος της, ενώ η ιστορία της έχει κινητοποιήσει τις κυβερνήσεις πάρα πολλών χωρών που ζητούν να μην εκτελεστεί η βαρβαρική ποινή της.

basanistiria4.jpg

Όλοι περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου μετά από την έφεση που άσκησε ο δικηγόρος της και ελπίζουν ότι οι δικαστές θα πάρουν πίσω την αρχική τους απόφαση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top