ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξύπνησε από μεθύσι πριν από δύο χρόνια και από τότε έχει συνέχεια λόξιγκα

Οι γιατροί λένε ότι δεν πρόκειται να θεραπευτεί ποτέ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξύπνησε από μεθύσι πριν από δύο χρόνια και από τότε έχει συνέχεια λόξιγκα

​Ο 38χρονος Ντάνιελ Κλάβιν από τη Βρετανία, εδώ και δύο χρόνια ζει ένα βασανιστήριο, αφού μετά από ένα άσχημο μεθύσι δεν σταματά να έχει λόξιγκα, ενώ οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να τον θεραπεύσουν.

Το βασανιστήριο ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και πλέον, όπως λέει και ο ίδιος, η ζωή του έχει καταστραφεί. Αναγκάζεται να κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο από τη γυναίκα του για να μην την ενοχλεί, ντρέπεται να βγαίνει έξω και καταβάλει απίστευτη προσπάθεια μέχρι και για να φάει.

loxiggas1.jpg

Πρόσφατα μάλιστα, ο Ντάνιελ διεγνώσθη με σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ πιστεύει ότι ο λόξιγκας είναι σύμπτωμα αυτής της ασθένειας και δεν πιστεύει ότι θα σταματήσει ποτέ.

«Οι λόξιγκες έχουν πάρει τον έλεγχο της ζωής μου και δεν ξέρω αν θα απαλλαγώ ποτέ από αυτούς. Τώρα διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας και πιστεύω ότι τα δύο αυτά συνδέονται. Βέβαια ασθενείς με σκλήρυνση μου λένε ότι δεν έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή η ασθένεια μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο με διάφορους τρόπους», είπε.

Πάντως η ζωή του έχει γίνει αφόρητη και μερικές μέρες δεν θέλει να σηκωθεί από το κρεβάτι του.

loxiggas2.jpg

«Κάποιες μέρες είναι πάρ�� πολύ δύσκολες και δεν μπορώ ούτε καν να φάω. Υπάρχουν φορές που ο λόξιγκας μου μπλοκάρει το διάφραγμα και δεν μπορώ να πάρω ανάσα για 30 δευτερόλεπτα», είπε.

Τώρα έχει καταφύγει σε νευρολόγο που του χορήγησε χλωροφρομαζίνη, φάρμακο που δίνουν συνήθως στους σχιζοφρενείς.

Βέβαια το συγκεκριμένο φάρμακο δεν σταμάτησε τους λόξιγκες, αλλά τους έχει μειώσει αισθητά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top