ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ για τις ανήλικες που ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 19 φορές συνομήλικη τους ως «θυσία»

Οι καταθέσεις των 12χρονων προκαλούν τον αποτροπιασμό όλων

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ για τις ανήλικες που ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 19 φορές συνομήλικη τους ως «θυσία»

​Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε μία 12χρονη με… 19 μαχαιριές από τις συνομήλικες ΦΙΛΕΣ της, που προσπαθούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη ενός φανταστικού πλάσματος που ονομάζεται «Slenderman».

Οι καταθέσεις των δύο ανήλικων κοριτσιών στις Αρχές των ΗΠΑ, προκαλούν ΦΡΙΚΗ!

«Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι ο Slenderman είναι πραγματικός και θέλαμε να αποδείξουμε στους σκεπτικιστές ότι κάνουν λάθος» δήλωσε το ένα από τα κορίτσια, στο Αστυνομικό Τμήμα Γουικέσα, στο νοτιοανατολικό Ουισκόνσιν.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τη Δευτέρα, τα δύο κορίτσια αν και ανήλικα συνελήφθησαν ως ενήλικες με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού εκ προθέσεως, όταν μαχαίρωσαν 19 φορές την ανήλικη συμμαθητριά τους.

030614143530_0470.jpg
Καθότι, τα κορίτσια δικάζονται ως ενήλικες, τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους δόθηκαν στη δημοσιότητα. Πρόκειται για την Μόργκαν Γκέισερ και την Ανισα Βέιερ, οι οποίες είπαν στην αστυνομία ότι έμαθαν για τον Slenderman μέσω μιας ιστοσελίδας.

Σύμφωνα με τον Τζέιμς Μακ Καν, συνιδρυτή του Paranormal, το πλάσμα Slenderman εμφανίζεται σε πλήθος μυθιστορημάτων που κάνουν λόγο για ένα δαίμονα που τραυματίζει και απαγάγει παιδιά. «Πιστεύεται ότι για να φτάσει κάποιος στην σφαίρα του Slenderman και να τον δει θα πρέπει να σκοτώσει ένα παιδί», εξηγεί ο Μακ Καν.

δφγεργ.jpg
Οι δυο ανήλικες μαθήτριες φαίνεται ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία από τις αρχές του χρόνου και για λόγους που δεν είναι ακόμη σαφείς, επέλεξαν το 12χρονο θύμα.

Η αστυνομία πιθανολογεί ότι οι δύο 12χρονες έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους την περασμένη Παρασκευή, όταν τα τρία κορίτσια θα περνούσαν τη νύχτα στο σπίτι της μιας εκ των δραστών.

Όπως αναφέρουν, σχεδίαζαν να σκοτώσουν το κορίτσι το επόμενο πρωί σε ένα μπάνιο ενός κοντινού πάρκου, αφού γνώριζαν ότι το πάτωμα του μπάνιου είχε μια διαρροή και το αίμα θα μπορούσε να… τρέξει προς τα κάτω χωρίς να γίνει αντιληπτό!

δφγε.jpg
Το Σάββατο το πρωί, λοιπόν, τα κορίτσια πήγαν να παίξουν στο πάρκο. «Καθώς έφευγαν για το πάρκο το θύμα περπατούσε μπροστά τους κα�� μια εκ των δυο 12χρονων σήκωσε την αριστερή πλευρά του λευκού φούτερ της και έβγαλε το μαχαίρι από τη ζώνη της μέσης της» εξηγεί η αστυνομία.

«Όταν τα κορίτσια έφτασαν στην τουαλέτα του πάρκου, η 12χρονη, έδωσε το μαχαίρι στη συνεργό της ώστε να μπορέσει η ίδια να κρατήσει το θύμα κάτω, όμως η ανήλικη κοπέλα με το που έπιασε το μαχαίρι έπαθε νευρικό κλονισμό.» συμπληρώνουν οι αστυνομικοί.

Τελικά τα κορίτσια πήγαν έξω και αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό. Αυτό το παιχνίδι γρήγορα μετατράπηκε σε έναν αγώνα για την επιβίωση του θύματος, όταν η μια εκ των δύο διέταξε το θύμα να ξαπλώσει μπρούμυτα και μια σύντομη πάλη ακολούθησε.

Η μια 12χρονη φαίνεται να ήταν διστακτική και να μην ήθελε να μαχαιρώσει την φίλη της. Τότε η άλλη της φώναξε: "Κάνε το ΤΩΡΑ"!

030614143705_5981.jpg
Έτσι, η 12χρονη ξεκίνησε να μαχαιρώνει το θύμα, το οποίο παρά τους τραυματισμούς του κατάφερε να σηκωθεί και να ουρλιάξει «σας μισώ».

Στη συνέχεια προσπάθησε να περπατήσει σε ένα κοντινό δρόμο, αλλά η δράστης την άρπαξε και την τράβηξε πίσω και της είπε να κάτσει ήσυχη και ότι θα καλέσουν βοήθεια, παρόλο που δεν είχαν την πρόθεση να το κάνουν.

Τα ανήλικα κορίτσια είπαν στην αστυνομία ότι ήθελαν το θύμα να πεθάνει ώστε να μπορέσουν να δουν τον Slenderman.

φγδ.jpg
Έπειτα, τα δύο κορίτσια, άφησαν το θύμα, πιστεύοντας ότι μετά από 19 μαχαιριές θα ξεψυχήσει και ξεκίνησαν για τον Εθνικό Δρυμό Νικολετ στο βόρειο Wisconsin, όπου πίστευαν ότι ζούσε ο Slenderman.

Το θύμα, αν και βαριά τραυματισμένο στον κορμό, τα πόδια και τα χέρια της, κατάφερε να συρθεί έξω από το δάσος και εκεί την εντόπισε ένας διερχόμενος ποδηλάτης και κάλεσε ασθενοφόρο.

Όταν ανακρίθηκαν από την αστυνομία, οι 12χρονες είπαν: «Το κακό κομμάτι του εαυτού μας ήθελε να πεθάνει, το καλό κομμάτι του εαυτού μας ήθελε να ζήσει. Είναι παράξενο, αλλά δεν αισθανόμαστε τύψεις.»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top