ΝΕΑ «ΜΑΝΙΑ» στην υψηλή κοινωνία: Πλούσιες ταξιδεύουν στην Ταϊβάν για… σεξ με νεότερους άντρες!

Πρώτη ανάρτηση: 17/05/2014, 00:45

​Πλούσιες Κινέζες φέρονται να ταξιδεύουν στην Ταϊβάν για… σεξ με νεότερους άντρες!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξαλλο μαζί τους φαίνεται να είναι το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊβάν, τονίζοντας ότι στα «σεξ πάρτι» συμμετέχουν μεσήλικες γυναίκες, σύζυγοι επιχειρηματιών, πολιτικών και κινέζων αξιωματούχων.

«Καθώς φοβούνται να προσλάβουν άντρες ιερόδουλους στην Κίνα, επειδή θα τις ανακαλύψουν, περνούν στην Ταϊβάν για να… αγοράσουν σεξ» ανέφερε ένας αξιωματικός και συνέχισε: «Οι πλούσιες γυναίκες είναι συνήθως μέσης ηλικίας ή μεγαλύτερες. Πηγαίνουν στην Ταϊβάν σε ομάδες έχοντας ένα και μόνο σκοπό: να κάνουν σεξ με νεότερους άντρες, τους οποίους πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους».

Οι γυναίκες έρχονται σε επαφή με τους άντρες μέσω διαφόρων πρακτορείων. Κυκλοφορούν μαζί τους και τους παρουσιάζουν ως τους «γραμματείς» τους.

ch2.jpg
Ο Ahong είναι ένας από αυτούς. Όπως αναφέρει η εφημερίδα κάνει το «γραμματέα» εδώ και τρία χρόνια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο οι κινέζες σύζυγοι είναι «μανιακές με το σεξ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top