ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Πέρασαν χειροπέδες στην αυτιστική κόρη της-Την γέμισαν μελανιές και σημάδια

Είναι 20 ετών με μυαλό 5χρονης

ΦΩΤΟ ΣΟΚ: Πέρασαν χειροπέδες στην αυτιστική κόρη της-Την γέμισαν μελανιές και σημάδια

​Με την αστυνομία τα έβαλε μια μάνα καθώς πέρασαν χειροπέδες στην κόρη της η οποία πάσχει από αυτισμό και παρότι είναι 20 ετών έχει το μυαλό 5χρονης.

Η Tori Williams έχει ακόμα έντονα τα σημάδια στους καρπούς της καθώς οι αστυνομικοί αρνούνταν να της τις βγάλουν.

Η μητέρα της νεαρής, η Leigh Williams, ισχυρίζεται ότι δεν θα έπρεπε να κάνουν κάτι τέτοιο σε ένα αυτιστικό άτομο και μάλιστα έστειλε και επίσημο γράμμα παραπόνων στην αστυνομία της Merseyside.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 20χρονη βγήκε εκτός εαυτού και χτύπησε τη μητέρα της. Τότε η Leigh Williams κάλεσε μια κοινωνική λειτουργό και μια νοσοκόμα οι οποίες και ειδοποίησαν με τη σειρά τους τις Αρχές.
article-2607258-1D29FDD600000578-142_306x423.jpg
«Μου ζητούσε συνεχώς συγγνώμη και ήθελε να της βγάλουν τις χειροπέδες. Ζήτησα αυτή τη χάρη από τους αστυνομικούς αλλά αρνήθηκαν. Έπρεπε να γνωρίζουν πως δεν φέρονται έτσι σε ένα τέτοιο άτομο. Ακόμα και στο νοσοκομείο που την πήγαν, της φορούσαν ακόμα τις χειροπέδες λες και αποτελούσε κίνδυνο για αυτούς.

Τους εξηγούσα πως το μυαλό της είναι σαν να είναι 5 ετών αλλά δεν καταλάβαιναν. Οι χειροπέδες της έκοψαν τους καρπούς και την γέμισαν με μελανιές και σημάδια. Η κόρη μου πάσχει και από κρίσεις επιληψίας και όλη αυτή η κατάσταση την αναστάτωνε ακόμα περισσ��τερο»

Τελικά οι χειροπέδες αφαιρέθηκαν μετά από αίτημα του προσωπικού του νοσοκομείου.
article-2607258-1D29FE1700000578-777_634x457.jpg

Τέλος περισσότερα από 700 άτομα έχουν κάνει join σε ένα γκρουπ στο Facebook το οποίο έχει δημιουργηθεί προκειμένου να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος με το θέμα του αυτισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top